סוף כל סוף סמארטפון הדגל המדובר של שיאומי מגיע לארץ – Mi 9. יבואנית שיאומי, קבוצת המילטון הודיעה היום (ד’) על השקתו של המכשיר. מחירו יעמוד בגרסת 64 גיגה על 2,000 שקל ובגרסת 128 גיגה על 2,200 שקל, בצבעים שחור וכחול עם אחריות לשנתיים.
ה-Mi 9 מגיע עם מסך בגודל 6.39 אינץ’ בטכנולוגיית AMOLED וברזולוציית Full HD Plus. יש לו יחס מסך של 19.5:9. יחס גוף-מסך גם שופר ועומד על 90.7%. הזכוכית מסוג גורילה גלאס 6, חיישן טביעת האצבע מובנה בתוך המסך והוא זכה לשיפור במהירות התגובה שלו. המעבד הוא סנפדרגון 855 עם 6 גיגה זיכרון עבודה וישנה אפשרות לשילוב שני כרטיסי סים. גוף המכשיר עשוי זכוכית הולוגרפית במשקל של 173 גרם.
ה-Mi 9 מגיע עם סוללה בקיבולת 3300 מיליאמפר/שעה עם תמיכה בטעינה חוטית מהירה – Quick Charge 4.0 וגם טעינה אלחוטית – 20 וואט.
שיאומי משיקה את ה-Redmi 7 בארץ, החל מ-700 שקל
סקירה: שיאומי Mi Air Purifier 2S – אוויר נקי בבית
בגב ה-Mi 9 קיימים שלוש מצלמות המוגנות בזכוכית מסוג ספיר: מצלמה ראשית 48 מגה פיקסל, מצלמה עם זווית רחבה 16 מגה פיקסל ומצלמת טלפוטו לביצוע זום כפול 2 עם 12 מגה פיקסל. המצלמה הקדמית מגיעה עם חיישן 20 מגה פיקסל.