השלט הרחוק הוא חלק בלתי נפרד מחוויית השימוש בטלוויזיה (לפחות עד שגוגל אסיסטנט תסיים את לימודי העברית שלה). חברת yes השיקה היום (שני) שלט רחוק חדש למנוי yes plus המחזיקים סטרימר אנדרואיד TV של החברה.
השלט החדש כולל: אזור לחצני ספרות למעבר קלאסי בין ערוצים, תאורה אחורית המאירה את מקשי השלט בעת לחיצה על הכפתורים, אזור ייעודי לשליטה בהדלקה או כיבוי המגבר ושליטה בווליום המגבר, אזור לפונקציות המרכזיות כמו: זפזופ ועוצמת שמע. כמו כן, בשלט החדש אזור כפתורי גישה מהירה לאפליקציות הסטרימינג: דיסני+, נטפליקס, אמזון פריים וידיאו וגם יוטיוב וגישה מהירה לערוצים 12 ול-13.
כל כפתורי קיצור הדרך לערוצים ולאפליקציות התאפשרו הודות להסכמים מסחריים בין yes והחברות. בנוסף, השלט מתאים את עצמו לרוב הטלוויזיות והמגברים הקיימים בשוק באופן אוטומטי, באמצעות מנגנון חכם אשר פותח בממירי yes+Android.
בשלב הראשון השלט החדש יחולק ללקוחות הקיימים של yes המעוניינים לעבור משירותי הלווין ל-yes plus ללא תשלום ובהמשך יסופק גם לאוכלוסיות נוספות. לקוחות המעוניינים לרכוש את השלט החדש יוכלו לעשות זאת בסניפי פלאפון בעלות של 50 שקל ובהצגת תעודת הזהות של בעלי המנוי או באמצעות משלוח לביתם בתוספת דמי משלוח.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

