Site icon The Gadget Reviews

התוכניות והסרטים החדשים ביולי בדיסני+

דיסני פלוס לוגו. קרדיט יח"צ

דיסני פלוס לוגו. קרדיט יח"צ

שירות הסטרימינג דיסני+ פרסם אלו תכנים חדשים יעלו בחודש יולי.

הדוב: עונה 3 – The Bear – מאבק יומיומי אבוד בעסק המסעדנות בו קרמי דוחף את עצמו חזק יותר מתמיד ודורש מצוינות מצוות המטבח שלו. הם עושים כמיטבם כדי להתאים את עצמם לאינטנסיביות שלו. המסע שלהם לעבר מצוינות קולינרית לוקח אותם לרמות חדשות ומדגיש את מה שקושר את המסעדה יחד. כל הפרקים עולים יחד ב-17 ביולי.

היורשים: עלייתה של רד – Descendants: The Rise of Red – המנהלת הנוכחית של אקדמיית אורדון, הילדה הרשעית לשעבר אומה, שולחת הזמנה לבית הספר לילדה רשעית אחרת, רד, הבת המרדנית של מלכת הלבבות העריצה מארץ הפלאות. מלכת הלבבות נוטרת טינה ארוכת שנים לאורדון, במיוחד לסינדרלה, ומנצלת את ההזדמנות לנקום כשהיא מביאה את בתה לבית הספר. כשמלכת הלבבות מבצעת הפיכה באורדון, על רד לחבור לבתה הפרפקציוניסטית של סינדרלה, קלואי, בעודן חוזרות בזמן כדי לנסות לתקן אירוע טראומטי שהוליך את מלכת הלבבות הצעירה במורד מסלולה המרושע. הסרט עולה ב-12 ביולי.

בית הספר היסודי אבוט: עונה 3 – חלק 2 – Abbott Elementary – קומדיית מקום עבודה העוקבת אחר קבוצה של מורים נלהבים ומסורים ומנהלת קצת חסרת רגישות, בעודם צולחים את החיים בבית ספר ציבורי בפילדלפיה. למרות שהסיכויים נגדם, הם נחושים בדעתם לעזור לתלמידים שלהם להצליח בחיים, ועל אף שמשרתי הציבור האלה דלים הן במספר והן בתקציב, הם אוהבים את מה שהם עושים, גם אם הם לא אוהבים את היחס המאוד לא מזהיר של ועד ההוראה המחוזי כלפי חינוך ילדים. כל הפרקים עולים יחד ב-10 ביולי.

עדיין לא מתים: עונה 2 – Not Dead Yet – הסדרה בכיכובה של ג'ינה רודריגז מתחקה אחר נל סראנו, שקוראת לעצמה אסון מהלך, ושעובדת ככותבת מודעות אבל בעיתון המקומי תוך ניהול מערכות יחסים אישיות ומקצועיות. הטוויסט הוא שהיא מסוגלת לראות את האנשים המתים עליהם היא כותבת, והם לא מהססים לתת לה עצות חיים. כל הפרקים עולים יחד ב-3 ביולי.

וויל טרנט: עונה 2 – Will Trent – בסדרה המבוססת על הספרים רבי-המכר מאת קארין סלוטר, הסוכן המיוחד וויל טרנט מלשכת החקירות של ג'ורג'יה (ג'י-בי-איי) ננטש בלידה ועבר התבגרות קשה במערכת משפחות האומנה העמוסה של אטלנטה. כעת, וויל משתמש בנקודת המבט הייחודית שלו בחיפוש אחר הצדק, ויש לו את שיעור ההרשעות הגבוה ביותר בלשכת ג'ורג'יה. שלושה פרקים בבכורה, ולאחר מכן פרק חדש כל שבוע, החל מה-24 ביולי.

פיוצ׳רמה: עונה 12 – Futurama – הסדרה "פיוצ'רמה" מספרת את סיפורו של פיליפ פריי (בילי ווסט), שליח פיצה בן 25 שמקפיא את עצמו בטעות ב-31 בדצמבר 1999, ומתעורר 1,000 שנים מאוחר יותר עם התחלה חדשה בחיים ועם קבוצה חדשה ו"מגוונת" של חברים שכוללת את לילה (קייטי סגל), חייזרית קשוחה אך מקסימה עם עין אחת, ואת בנדר, רובוט בעל מאפיינים ופגמים אנושיים. פרק חדש בכל שבוע, החל מה-29 ביולי.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

לא כדאי לפספס גם…

Exit mobile version