חדשות

ראש בראש מול סמסונג, TCL משיקה מקררים ומזגנים בישראל

חברת TCL הודיעה שהמקררים, מכונות הכביסה והמזגנים שלה יתחילו להימכר בארץ, לצד שינוי היבואניות הפעילות בשוק המקומי

שוק מוצרי החשמל (המוכר גם כמוצרים לבנים) בישראל עמוס ביצרניות, כמו: סמסונג ו-LG, לצד סימנס, Beko, בוש ועוד. עכשיו מצטרפת אליו ענקית סינית – TCL, שמוכרת בארץ בעיקר מקטגוריית הטלוויזיות.

היום (רביעי) הודיעה TCL ישראל על הרחבת קטלוג המוצרים שלה בארץ באמצעות מספר יבואניות חדשות. במסגרת ההסכם, קבוצת אלקטרה מוצרי צריכה קיבלה את הזיכיון לשיווק מוצרי הקו הלבן של TCL, ובהם מכונות כביסה, מקררים וקטגוריות נוספות שצפויות להצטרף בהמשך. בנוסף, תמשיך הקבוצה לשווק את מסכי הטלוויזיה של TCL ברשתות מחסני חשמל ושקם אלקטריק שבבעלות הקבוצה.

טלוויזיות TCL. צילום צחי הופמן
טלוויזיות TCL. צילום צחי הופמן

TCL – לא רק מקררים

חברת רטפון תעניק שירות והתקנה למסכי הטלוויזיה המיובאים על ידי אלקטרה מוצרי צריכה ופלרום תעניק שירות והתקנה למוצרי הקו הלבן.

את המזגנים של TCL תייבא לארץ חברת אלקטרופרסקו. כמו כן, TCL גם הודיעה שקטגוריית הטלוויזיות שלה, מסכים מקצועיים, מסכי מחשב וסאונד בר עברה מהיבואנית הוותיקה SG לסי דאטה.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

לא כדאי לפספס גם…

תגובה אחת

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר The Gadget Reviews

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא