LG פתחה את היום המקדים לתערוכת CES עם המסיבת העיתונאים השנתית שלה המתקיימת בבוקר של לאס וגאס. LG הציגה לראשונה את טכנולוגיית ה-OLED המצויינת שלה בשנת 2013, כאשר השנה היא חשפה טלווייזית OLED בגודל 88 אינץ’ וברזולוציה עצומה של 8K. טכנולוגיית ה-OLED מציגה יתרונות כמו צבע שחור מוחלט וצבעים עשירים. את הטלוויזיה מפעיל המעבד אלפא 9 דור 2 של LG וטכנולוגיית אינטלגנציה מלאכותית (AI) ולמידה עמוקה להתאמת הצבעים ורמת התאורה המתאימה לתוכן המוצג. בתחום האודיו הטלוויזיה מצליחה לדמות סאונד של 5 רמקולים מ-2 הרמקולים הקיימים בה.

בדומה להודעה של סמסונג מהבוקר, גם LG תוסיף תמיכה בטכנולוגיית ה- AirPlay 2 המאפשרת הזרמה של תכנים ממכשירים ניידים של אפל לטלוויזיה וגם תמיכה ב- Home Kit של אפל, שתאפשר שליטה בטלוויזיה דרך העוזרת הקולית סירי מהאייפון.
לא ציפינו לזה – iTunes מגיע לטלוויזיות סמסונג
מסך טלוויזיה חדש של LG מגיע בטכנולוגיית OLED בה הצג מתגלגל לתוך המארז שלו, בו משולב מקרן קול. מה שמאפשר להעלים את הטלוויזיה כאשר היא במצב המתנה. מדובר במצב צפייה אפס, בו התצוגה המלאה של 65 אינץ’ מוחבאת במתקן הבסיס שלו. עם זאת, גם בתצוגה הזאת, משתמשים יכולים ליהנות ממוזיקה ותוכן שמע אחר מתוך 4.2 ערוצים ממערכת השמע.

דגם ה- SIGNATURE OLED TV R (דגם 65R9) משלב גם מצב נוסף, בו המסך נכנס ברובו לתוך המארז, אבל משאיר פס הצפייה בו משתמשים יכולים לבחור תצוגה של מגוון תכונות כמו שעון, מסגרת לתמונות, מוזיקה ומסך הבית במחשב. בהפעלת מצב שעון, הצרכן יכול להתעדכן בשעה ובמזג האוויר ואילו במצב המסגרת המשתמש יכול ליהנות מתמונות משפחה המוצגות בעזרת הסמארטפון. כמו דגמי פרימיום אחרים של LG, התמונה והסאונד משתמשים ב-AI באמצעות המעבד אלפא 9 מהדור השני ואלגוריתם למידה עמוקה.
בדומה לחברות אחרות, טרנד הדור החמישי בסלולר הוא הדבר הכי חם, LG הציגה שיתוף פעולה עם קוואלקום. מדובר במעבד סנפדרגון 855 שתומך ב-5G ותמיכה בדורות קודמים. חווית השימוש תאפשר צפייה בסרטים ברזולוציית 8K, הורדת סרטים ומשחקים במהירות רבה והכי חשוב קצבי השהייה נמוכים. מה שיאפשר שימושים ברכבים חמכים, ערים חכמות ובתעשיות נוספות. ב-LG ובקוואלקום מדברים על השקה כבר השנה.
LG ב-CES: משיקה טלוויזיות עם למידה עמוקה ורזולוציית 8K
LG הציגה שיפורים במנגנון ה-AI שלה להבנה טובה יותר של המשתמש, כך שבצפייה בטלוויזיה, הוא פשוט יוכל לבקש לצפות בתוכנית שהוא ראה אתמול בערב והטלוויזיה תפתח את המסך בערוץ הנכון. במקרה שמדובר בניקיון הבית, המערכת מזהה שהמשתמש לקח את השואב אבק והיא תציע להפעיל את הרובוט שואב אבק לעזרה בניקיון.