אוזניות

סקירה: סקולקנדי Push – טרולי וויירלס ב-500 שקל

ה-Push הן אוזניות הטרולי וויירלס של סקולקנדי, הן כוללות מיגון מפני זיעה, סאונד לא רע וזמן סוללה ארוך

יצרניות האודיו אוהבות את קטגוריית הטרולי וויירלס. מדובר באוזניות אשר לא כוללות שום חוט המחבר בינהן. האוזניות האלו הפכו לטרנד אופנתי, אשר גורם גם לצרכנים לא טכנולוגיים לאמץ אותן, כאשר הם מסתובבים ברחוב (בעיקר האיירפודס של אפל). חברת סקולקנדי האמריקאית, מתמחה באוזניות מעוצבות במחירים נגישים, הפונים לקהל הצעיר. ה-Push הן אוזניות הטרולי וויירלס הראשונות של החברה ולכן מעניין לראות אם היא מביאה איתן פתרון מספיק טוב למשתמשים שלה.

skullcandy-push1
נרתיק נשיאה גדול. צילום צחי הופמן

עיצוב: אחת התלונות המרכזיות שלי כלפי ה-Push קשורה לנרתיק הנשיאה. זה אומנם נשמע חסר חשיבות, אבל מי שמשתמש באוזניות טרולי וויירלס יודע שהוא יצטרך ללכת עם הנרתיק הזה לכל מקום. הנרתיק של סקולקנדי גדול ושמן. קשה ללכת איתו בצורה נוחה בכיס המכנסיים. מבחינת העיצוב של הנרתיק, הוא משלים את המראה של האוזניות. עיצוב פלסטיקי עם הלוגו של הגולגלת. מדובר בנרתיק שפרקטי בשימוש שלו, הוא כולל 4 נורות בוהקות לחיווי מצב הסוללה ותופסנים מגנטיים לאוזניות, במטרה שאלו לא יפלו.

סקולקנדי Push – תתרגלו לשים אותן באוזניים בצורה שונה

את ה-Push ממקמים באוזניים בצורה מוזרה, כלפי מעלה. מה שמפתיע, שצורת השימוש הזו נוחה והאוזניות יושבות באוזניים מבלי לזוז. האוזניות האלו גם כוללות מיגון מפני רטיבות/זיעה, כך שאין בעיה לרוץ איתן. גם בפעילות ספורטיבית הן לא זזו. הערכה כוללות 3 מתאמי סיליקון בגדלים שונים.

skullcandy-push4

שליטה: מבחינת שליטה, האוזניות כוללות בכל אחת מהן כפתור פיזי בודד, זה מאפשר בלחיצות ארוכות או קצרות וכפולות להגביר/להנמיך את הווליום, לענות/לנתק שיחות ולהעביר שירים. צריך להיזכר מה כל כפתור עושה ואיזו לחיצה עושה מה, אבל אחרי עוקמת למידה מסוימת מתרגלים. האוזניות לא עוצרות את השיר באופן אוטומטי, כאשר מסירים אותן מהאוזניים. אופציה שקיימת היום בהרבה אוזניות, אבל גם ככה לא תמיד עובדת טוב. ל-Push אין אפליקציה שתומכת בהן, מה שאומר שאין עדכוני גרסה או אקולייזר.

סאונד: הסאונד בסדר גמור ואפילו יותר טוב ממה שציפיתי לקבל באוזניות האלו. הבאס מורגש היטב, אבל הוא גם מצליח להתעלות על הצלילים האחרים ולפעמים זה לא בדיוק מה שרוצים לקבל. באופן כללי, הצליל נעים, אבל הוא לא תמיד מספיק נקי ולפעמים יש הרגשה שהוא קצת חלול. ה-Push משתמשות בתקן הפחות עדכני של בלוטות’ – 4.2. לא סבלתי מבעיות חיבור איתן וגם לא מהשהייה בזמן צפייה בסרטים ביו טיוב או נטפליקס. ה-Push לא תומכות בחיבור לשני מכשירים בו זמנית.

זמן סוללה של 6 שעות

שיחות: איכות הדיבור מה-Push טובה ולא קיבלתי תלונות מאנשים שדיברתי איתם. איכות השמע מהאוזניות גם טובה, אבל יש חסרון משמעותי, את השיחה שומעים רק מהאוזנייה השמאלית.

skullcandy-push2
חיווי על מצב הסוללה בנרתיק. צילום צחי הופמן

סוללה: מבחינת זמן סוללה, ה-Push מספקות 6 שעות עבודה. הנרתיק מספק עוד 6 שעות האזנה למוזיקה והוא נטען באמצעות חיבור USB-C, כך שתוכלו לטעון אותו עם הכבל של הסמארטפון שלכם.

מחיר: 500 שקל (יבואן רשמי רונלייט)

מחפשים אוזניות אחרות? בואו תקראו על הדגמים של המתחרים

סקירה: סקולקנדי Venue – אוזניות נטרול רעשים שעולות פחות מ-Bose

בשורה התחתונה, ה-Push הן אוזניות טרולי וויירלס שישבו לי טוב באוזניים, גם בזמן ריצה, למרות המראה המוזר שלהן. לא מדובר באוזניות הנמכרות בתג מחיר גבוה, וגם אין להן יכולות של אוזניות יקרות יותר, כמו נטרול רעשי רקע, יכולת להאזין לסביבה או עצירה אוטומטית של השיר המתנגן, אבל הן מציעות סאונד סביר, זמן סוללה ארוך ומיגון מפני זיעה.

6 מוצרי שיאומי שאולי לא הכרתם

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

להצטרפות לעמוד האינסטגרם

תגובה אחת

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: