yes וסטינג TV עדכנו מה יהיו התוכניות החדשות שיעלו בשירות שלהן במהלך חודש ינואר.
שולחן לחמישה – Party Of Five 2020 – גרסה חדשה לסדרת הניינטיז. הפעם חמשת ילדי משפחת אקוסטה, אשר גדלו במשפחה היספנית אמריקאית נאלצים להתמודד עם החיים לבד, לאחר שהוריהם מגורשים מארה”ב למקסיקו. מ- 9/1 ימי חמישי ב-21:15 ב- yes DRAMA, ב-yesVOD וב-STING TV.
רון: עונה 3 – רון חוזר לעונה שלישית. ב- 9/1 יום חמישי ב-22:45 ב- yes COMEDY שידור מרתוני של כל הפרקים ברצף ומה- 10/1 ב-yesVOD וב-STING TV.
ישנן בנות: הדור הבא – The L Word: Generation Q – עשר שנים לאחר ירידת הסדרה המקורית, מגיעה סדרת ההמשך עם הדמויות המקוריות לצד חדשות. קבוצה של להט”בים מתמודדת עם אהבה ומכשולים בלוס אנג’לס. מ- 15/1 ימי רביעי ב-22:00 ב- yes EDGE וב-yesVOD.
אספן העצמות: לינקולן – Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector – דרמת מתח המבוססת על הספר “אספן העצמות” של ג’פרי דיבר. חוקר משטרה ניו יורקי נפצע על-ידי רוצח אכזרי המשאיר אותו משותק. יחד עם שוטרת צעירה הוא יוצא ללכוד את הרוצח. מ- 16/1 ימי חמישי ב-22:45 ב- yes ACTION, ב-yesVOD וב-STING TV.
הנסיכה הספרדייה – The Spanish Princess – מיני סדרת דרמה תקופתית המבוססת על רומנים שכתבה פיליפה גרגורי (“בת בולין האחרת”). מ- 29/1 ב-yesVOD וב-STING TV.
עובדת על זה – Work In Progress – קומדיה חדשה מבית Showtime העוקבת אחרי אבי בת 45 לסבית המקיימת מערכת יחסים עם טרנסג’נדרית. מה- 22/1, ימי רביעי ב- 22:00 ב-yes EDGE.

ההודאה – A Confession – דרמת מתח בריטית המבוססת על סיפור אמיתי, בו חוקר משטרה מטפל בהיעלמותה של בחורה צעירה שלא חזרה מבילוי. מ- 5/1 ימי ראשון ב-22:00 ב- yes EDGE וב- yes LONDON ב-yesVOD.
פשע במעגל סגור – Capture – דרמת מתח בריטית המספרת על קצין בצבא בריטניה הנתפס במצלמות אבטחה כאשר הוא חוטף את עורכת הדין שלו ומואשם ברצח שלה. מ- 26/1 ימי שני ב-22:00 ב- yes EDGE וב- yes LONDON ב-yesVOD.

הזר – The Outsider – דרמת מתח מבית HBO על ספרו של סטיבן קינג. הסדרה עוקבת אחר חקירת רצח אכזרי של ילד. מה- 13/1 ב- yes VOD ומה- 14/1, ימי שלישי ב- 22:00 yes EDGE וב- STING TV.
אווניו 5: עונה 1 – Avenue 5 – קומדיית מדע בדיוני של HBO המתרחשת 40 שנה בעתיד. הסדרה מספרת על טיולי תיירות חלל וספינה הכוללת מתקני יוקרה הנמצאת במסע בן 8 שבועות להקפת שבתאי, אז גם מתגלות תקלות טכניות. מה- 20/1 ב- yes VOD ומה- 25/1, ימי שבת ב- 22:00 ב- yes COMEDY וב- STING TV.
גולדן דיגר – Gold Digger – דרמה בריטית של BBC על אישה בשנות ה-60 לחייה המנהלת רומן עם בחור צעיר וחתיך. מ- 19/1 ימי ראשון ב-22:00 ב- yes DRAMA, ב- yes LONDON ב-yesVOD וב-STING TV.
מיליון דברים קטנים: עונה 2 – A Million Little Things – סדרת הדרמה חוזרת בעונה שנייה. מה- 27/1 ב- yes VOD ומה-12/2 ימי רביעי ב- 22:00 ב- yes DRAMA וב-STING TV.
תחנה 19: עונה 3 – Station 19 – העונה השלישית חוזרת כהמשך ישיר לפרק הסיום של עונת הסתיו של “האנטומיה של גריי”. מה- 26/1 ב- yes VOD ומ-27/1 ימי שני ב- 21:00 ב- yes DRAMA וב-STING TV.
תרגיע: עונה 10 – Curb Your Enthusiasm – הקומדיה של לארי דיוויד חוזרת בעונה עשירית. מה- 20/1 ב- yes VOD ומה- 25/1, ימי שבת ב- 21:30 ב- yes COMEDY וב- STING TV.
רוצח הסמיילי – Smiley Face Killers: The Hunt For Justice – סדרת פשע אמיתי הבוחנת קורבנות פוטנציאליים של רוצח הסמיילי. מדובר בתיאוריה של מספר חוקרים באשר למוות של גברים במקורות מים במרכז ארה”ב בין השנים 1990 ל-2010. מ- 27/1, ימים א-ה ב- 21:15 ב- yes ACTION ב-yesVOD וב-STING TV.
סימן רצחני – Mark A Killer – סדרת פשע אמיתי העוקבת אחר סיפורי חקירה של רוצחים המשאירים את חתימתם על הגופה של הנרצח. מ- 19/1, ימים א-ה ב- 21:15 ב- yes ACTION ב-yesVOD וב-STING TV.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews