Site icon The Gadget Reviews

מרצדס מזמינה אתכם לפתח אפליקציות לרכבים שלה

Wer hat die besten digitalen Ideen: Die In-Car Coding Community von Mercedes-Benz ist ein internationaler Wettbewerb für Software-Entwickler, Data-Scientists sowie Start-ups und Unternehmen. Gesucht wird nach herausragenden Konzeptideen, die das digitale Fahrerlebnis steigern. Dafür stellt Mercedes-Benz erstmals das Software Development Kit (SDK) sowie weitere Schnittstellen (APIs) zur Verfügung. Foto: Daimler AG // Who has the best digital ideas: The Mercedes-Benz In-Car Coding Community is an international competition for software developers, data scientists as well as start-ups and companies. The search is on for outstanding concept ideas that enhance the digital driving experience. For this purpose, Mercedes-Benz is making the Software Development Kit (SDK) and other interfaces (APIs) available for the first time. Photo: Daimler AG

חברת מרצדס מעוניינת להעשיר את מערכות המדיה שלה באפליקציות נוספות ולכן היא הודיעה על תחרות בינלאומית ליצירת אקו סיסטם בינלאומי של מפתחי תוכנה לרכב (In-Car Coding Community) שיהיה מורכב ממפתחים, סטארטאפים וחברות תוכנה.

בארץ התחרות תתקיים באמצעות מרכז המחקר והפיתוח של מרצדס בתל אביב. האפליקציות הטובות ביותר יוכלו ליהנות מתמיכת החברה ולהיות מוטמעים ברכבי מרצדס בשלב מאוחר יותר. פרטים על התחרות ניתן לקבל באתר.

לנרשמים לתחרות, מרצדס תספק SDK שיאפשר גישה למערכת ה-MBUX (Mercedes Benz User Experience) של מכוניות היוקרה של החברה. מרצדס מתעניינת באפליקציות לשיפור החוויה הדיגיטלית, מוצרי שירות, תרבות, חינוך, הפעלת בית חכם, האינטרנט של הדברים (IOT) ועוד.

מרצדס גם מחפשת אפליקציות לחטיבת המשאיות שלה, הצעות ספציפיות לאפליקציות הנותנות מענה ופתרון לסקטור העסקי בתחומי הלוגיסטיקה והמשלוחים, ייעול תהליכים, ניהול ציי משאיות וחווית השימוש של נהגי המשאית. זאת תהיה הפעם הראשונה שמפתחי אפליקציות יוכלו לגשת למידע בזמן אמת מהמשאיות של מרצדס.

עם הגשת הרעיונות, יחודדו ויאופיינו הקונספטים הנבחרים. הרעיונות הטובים ביותר ינותחו על ידי מומחים בשלב "המנטורים" של מרצדס והפיתוחים הטובים ביותר עם פוטנציאל מימוש והטמעה יוצגו בכנס היברידי של החברה שייערך באפריל 2021.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

לא כדאי לפספס גם…

איפה תמצאו את הגלקסי S21 הזול ביותר?

הלפטופים של תערוכת הטכנולוגיה CES

מוצרים חכמים חדשים לבית של שיאומי הגיעו לישראל

Exit mobile version