נינטנדו ישראל החלה במכירה המוקדמת באתר שלה לקונסולה החדשה – Switch בגרסת ה-OLED. מכירה יעמוד על 1,800 שקל, כאשר הרוכשים יוכלו לקבל את הקונסולה מראש עם שליח עד הבית או לבחור לאסוף אותה באירוע ההשקה הלילי שיתקיים בין ה-7 לאוקטובר ל-8 באוקטובר בחנות הדגל של נינטנדו בדיזנגוף סנטר.

השדרוג המשמעותי בדגם החדש הוא צג OLED בגודל 7 אינץ’ ברזולוציית Full HD. טכנולוגיית ה-OLED יודעת להציג צבעים עשירים יותר עם שחור מוחלט, כך שזהו שדרוג חשוב ומשמעותי לשחקנים.
הנינטנדו Switch כוללת בדגם החדש רגלית מתכווננת במצב שולחני, עמדת עגינה חדשה בעלת חיבור רשת (LAN) לשיפור החיבוריות במשחקי אונליין, נפח אחסון פנימי של 64 גיגה וגם רמקולים מובנים לסאונד משופר במצב נייד או שולחני. בדומה לדגמים הקודמים, גם כאן ניתן יהיה לחבר את הקונסולה לטלוויזיה ולשחק עם חברים באמצעות הג’ויסטיקים (Joy-Con).
הקונסולה תוצע למכירה בצבע לבן המגיע עם ג’ויקונים לבנים וקונסולה שחורה עם עמדת עגינה לבנה וגם גרסה בצבעים אדום נאון/כחול נאון, המגיעים עם ג’ויקונים בצבעי כחול-אדום, קונסולה שחורה ועמדת עגינה שחורה.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews
לא כדאי לפספס גם…
בר גיימינג חדש נפתח בסינמה סיטי ראשל”צ