חדשות

סמסונג משדרגת את הגדרות האבטחה ב-One UI 5

סמסונג עדכנה לאחרונה את הגדרות האבטחה בסמארטפונים שלה, כחלק מהעדכון האחרון של ממשק One UI 5. במסגרת זאת, עבר מרכז הבקרה להגדרות אבטחה ופרטיות מתיחת פנים והוא מאפשר עכשיו לנהל בקלות רבה יותר את אבטחת המידע בסמארטפונים

סמסונג עדכנה לאחרונה את הגדרות האבטחה בסמארטפונים שלה, כחלק מהעדכון האחרון של ממשק One UI 5. במסגרת זאת, עבר מרכז הבקרה להגדרות אבטחה ופרטיות מתיחת פנים והוא מאפשר עכשיו לנהל בקלות רבה יותר את אבטחת המידע בסמארטפונים מסדרת הגלקסי.

תפריטי האבטחה וההגנה על מידע אישי רוכזו יחד במטרה להעניק למשתמשים תצוגה של המידע הנתון לסיכון פוטנציאלי. מרכז הבקרה מראה את מצב הבטיחות ופריטי האבטחה, מאפשר למשתמשים לשנות במהירות את ההגדרות ועוזר להם לנהל ביעילות את הסיכונים. הפריטים בעלי ההשפעה הגדולה ביותר על הבטיחות הדיגיטלית – ביניהם מסך הנעילה, החשבונות, שירות SmartThings Find, בטיחות היישומים והעדכונים – נגישים עכשיו בחלק העליון של מרכז הבקרה, והתראות אינטואיטיביות (בצבעי אדום, צהוב וירוק) מאפשרות להעיף מבט מהיר במצב ולראות סמנים ברורים לבעיות אבטחה. המרכז המשודרג כולל הנחיות לפעולה מיידית (למשל, שינוי הרשאות) ומאפשר שקיפות רבה יותר בהחלטות הנוגעות למידע האישי.

בסמסונג מציעים להתמקד בארבע ההרשאות האלו על-מנת לנהל טוב יותר את המידע שלהם:

ניהול פרסומות – במרכז הבקרה -הגדרות אבטחה ופרטיות, יש ללחוץ על הכרטיסייה 'פרטיות' (Privacy), לעבור לתפריט 'פרסומות' ולבחור באפשרות 'מחיקת מזהה פרסומת'. הגדרה זאת מאפשרת למשתמשים להמשיך להשתמש ביישומי הקניות שלהם אבל להימנע מפרסומות מציקות.

הרשאות שליטה במיקרופון ומצלמה – ניתן לקבוע את רמת הגישה המדויקת שיקבל יישום ספציפי לנתונים. יישומים עשויים לבקש ממשתמשים הרשאות גישה שונות בהתאם למצב. גיימרים למשל, נדרשים בדרך-כלל לתקשר עם שחקנים אחרים במהלך המשחק. אבל אם משתמש מגלה שליישום המשחקים יש גישה קבועה למיקרופון שלו, הוא יכול לעבור לתפריט הפרטיות שבתוך מרכז הבקרה להגדרות אבטחה ופרטיות ולשנות את ההעדפות שלו – כולל מניעת גישה למיקרופון כשהיישום לא בשימוש או מניעת גישה גורפת. אפשרויות אלה זמינות גם בהגדרות הגישה למצלמה.

ניהול של שירותים מבוססי מיקום – מיקום הוא אחד הפרטים שמשתמשים הכי מעוניינים לשלוט בהם, במיוחד לאור הצמיחה במספר היישומים המשתמשים בשירותים מבוססי מיקום. נוכח אינסוף היישומים העוקבים אחרי מיקומי המשתמשים, תפריט הפרטיות שבתוך מרכז הבקרה להגדרות אבטחה ופרטיות מאפשר למשתמשים לראות אילו יישומים עקבו אחריהם ב-24 השעות האחרונות. הוא מאפשר לערוך שינוי זריז בהגדרות, למשל לבחור באפשרות 'שיתוף בלבד' (או למנוע את הגישה לחלוטין) במהלך שימוש ביישום לשיתוף נסיעות. שינוי ההגדרות בהתאם להעדפות המשתמש מאפשר להשבית את המעקב המדויק על מיקומו ולאפשר מעקב משוער בלבד.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

לא כדאי לפספס גם…

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: