המותג eufy מבית Anker השיק היום (רביעי), באמצעות היבואנית הרשמית המילטון, רובוטים חדשים לשאיבה אבק. הדגם המתקדם ביותר, ה-Omni E28, הוא שואב-שוטף הכולל גם פתרון לניקוי בדים וריפודים.
מדובר בשואב רובוטי, הכולל מלבד יכולת שאיבת אבק בעוצמה גבוהה של 20,000Pa, גם אפשרות לשטיפת ריצפה עם מברשת חצויה לשניים (DuoSpiral) הכוללת רווח המונע קשרים של שיערות. יש כאן מערכת בשם HydroJet המבצעת פעולה של שפשוף הלכלוך, שטיפת המברשת במים נקיים בתוספת נוזל ניקוי וסחיטת המים המלוכלכים לתא ייעודי. המערכת הזאת גם מפעילה לחץ כלפי מטה של 1.5 ק״ג על מנת לנקות בצורה יסודית את הריצפה.

מיכל המים על-גבי השואב הוא פריק וכולל ידית נשיאה, מה שמאפשר לקחת אותו לספה ולנקות אותה עם זרוע יעודית. המיכל הזה לא כולל סוללה והוא דורש חיבור של כבל החשמל לשקע בעת ביצועי הניקוי, של השטיח או הכורסא.
תחנת העגינה כוללת מיכל מים נקיים בנפח 2.5 ליטר ועוד מיכל מים מלוכלכים בנפח 1.8 ליטר. בנוסף, יש שקית אבק בנפח 3 ליטר אשר אמורה להחזיק עד 75 יום. התחנה יודעת לבצע ניקוי של המגב לאחר כל פעולה, וגם לבצע ייבוש באוויר חם של עד 50 מעלות. המחיר: 4,500 שקל.
ה-Omni E25 מציע פתרון שאיבה ושטיפה ללא ניקוי ספות. הוא כולל את מערכת ה-HydroJet, מברשות DuoSpiral ועוצמת השאיבה הגבוהה של 20,000Pa. יש לו גם את אותה תחנת עגינה. המחיר עומד על 3,800 שקל.

ה-E20 כולל גם שואב ידני
דגם בסיסי יותר הוא ה-E20, כאן מדובר רק ברובוט שואב, ללא יכולת שטיפה, אבל עם פתרון משולב של שואב ידני, לניקוי עצמי של אזורים שונים בבית. בעוד שהשואב הידני מציע עוצמת שאיבה חזקה של 30,000 Pa, הרובוט מציע עוצמה חלשה משמעותית של 8,000 Pa. הדגם הזה גם כולל תחנת עגינה לריקון האבק עם שקית בנפח 3 ליטר. המחיר: 2,800 שקל.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

