חדשות

הכיסויים לאייפד של Zugu החלו להימכר בגו מובייל

חברת הכיסויים האמריקנית Zugu החלה למכור את המוצרים שלה ברשת גו מובייל. מדובר בכיסויים קשיחים לאייפד עם גב מגנטי להצמדה למשטחי מתכת

חברת הכיסויים האמריקנית Zugu החלה למכור את המוצרים שלה ברשת גו מובייל. מדובר במגוון כיסויים עבור האייפד במחירים הנעים בין 250 ל-400 שקל (Zugu ממוקדת רק בכיסויים לאייפד).

Zugu. צילום מסך
Zugu. צילום מסך

הכיסויים של Zugu מיועדים להגנה ולשימוש יומיומי באייפד. המאפיין המרכזי בהם הוא מעמד מתכוונן המציע עד 10 זוויות צפייה שונות. הם כוללים מיגון מפני נפילות וגב מגנטי המאפשר הצמדה למשטחי מתכת.

הכיסויים מתוכננים כך שיתאימו באופן מדויק למידות ולמבנה של דגמי האייפד השונים, ולא כפתרון אוניברסלי למידות דומות. היתרון המרכזי במבנה שלהם הוא קשיחות המעמד האחורי; בניגוד לכיסויים מתקפלים נפוצים שעשויים לאבד יציבות תחת לחץ, המעמד של Zugu מתוכנן להישאר מקובע למקומו גם בעת הקלדה, מגע אינטנסיבי במסך או ציור.

בנוסף, הכיסויים משלבים תמיכה בעטים חכמים (כדוגמת ה-Apple Pencil) וכוללים תא או חיבור מגנטי המאפשר לשמור על העט צמוד למכשיר גם בזמן נשיאה. מבחינה עיצובית, המוצרים מאופיינים במראה תכליתי, ששם דגש על שרידות, אחיזה בטוחה ונוחות עבודה בסביבות משתנות, על חשבון אסתטיקה דקה או מינימליסטית במיוחד.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

לא כדאי לפספס גם…

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר The Gadget Reviews

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא