בשבוע הבא תיפתח בברלין תערוכת הטכנולוגיה IFA. ב-LG לא רצו לחכות וכבר עכשיו הציגו את שתי האוזניות החדשות שלהן, הבנויות בעיצוב In Ear ויושבות מסביב לצוואר. האוזניות כוללות כפתור יעודי לעוזרת הקולית גוגל אסיסטנט, כאשר משתמשים יכולים להפעיל את אסיסטנט, מבלי להגיד “אוקיי גוגל” וכך לקבל גישה נוחה יותר כאשר הם מסתובבים ברחוב. האוזניות TONE Platinum SE (דגם HBS-1120) כוללות שני סוגי רמקולים: Balanced Armature היוצר צליל ברור יותר, בעוד ה Dynamic Driver מספק בס חזק. האוזניות שוקלות 54 גרם ומגיעות בצבעים שחור, כחול וזהב.
הדגם השני TONE Ultra SE, מציע רמקול מונו חיצוני בנוסף לאוזניות. עם הרמקול החיצוני, משתמשים יכולים לנהל שיחות ולהאזין למוזיקה מבלי לחסום את צלילי הסביבה, למשל, בעת רכיבה על אופניים. האוזניות משתמשות בחומרי פרמיום כמו ציפוי מתכת פולימר, במטרה לספק למשתמש שמע מוצלח וצלילי בס מלאים. שתי האוזניות כוללות מיקרופון כפול, בכדי לאפשר ניהול שיחה ברורה יותר.
LG גם תציג ב-IFA את הרמקולים החדשים שלה בקטגוריית ה- XBOOM. זאת כוללת רמקולים חכמים -XBOOM AI ThinQ smart speakers עם שני דגמים WK7 ו-WK9. בשני הדגמים יש את אסיסטנט המיועדת לפקודות שמע. ב- LG מספרים שהם השקיעו בתחום האודיו, למרות שמדובר ברמקולים המוגדרים חכמים. ב-LG שיתפו פעולה עם חברת האודיו Meridian המביאה לרמקולים הגדרה קולית מדויקת וצלילי בס טובים, כך שהם יוכלו לשחזר קטעי שמע שהוקלטו באולפן. דגם ה-WK9 יושק עם צג 8 אינץ’ במטרה להציע חוויה עשירה יותר בעת השימוש באסיסטנט.