חדשות

איירובוט מכריזה על רובוטי ניקוי שמדברים אחד עם השני

איירובוט הכריזה היום על שני רובוטים חדשים, היודעים לתקשר אחד עם השני, לשאוב את האבק ולבצע ניגוב רטוב לריצפה. המחיר עבור התענוג 6,500 שקל (בארה"ב)

רובוטי שואבי האבק השתכללו רבות בשנים האחרונות, הם מנקים את הריצפה, כמעט לא נתקעים בחפצים, מופעלים עם עוזרת קולית, כאשר חלקם גם מבצעים ניגוב רטוב ואפילו יודעים למפות את הבית ולהגיע לכל חדר מבוקש. הרובוטים של איירובוט (iRobot) קיבלו לפני מספר חודשים יכולת פינוי תכולת האבק באופן עצמאי, עכשיו הם גם מסוגלים לתקשר בינהם. דגם הרומבה S9 פלוס והרובוט השוטף Braava jet m6 מנהלים את ניקוי הריצפה בבית באופן עצמאי. כאשר ה-S9 פלוס מסיים את עבודת שאיבת האבק, הוא חוזר לתחנה, מעביר את הלכלוך לשקית האשפה ומודיע ל-m6 שהוא יכול לצאת לנגב את הריצפה.

Roomba s9_Angled Hero

טכנולוגיית Imprint Link מאפשרת לשני הרובוטים לתקשר אחד עם השני, כאשר המשתמש צריך להגדיר מראש, דרך האפליקציה בסמארטפון, אילו חדרים הוא רוצה שה-m6 ינגב. גם ה-m6 וגם ה-S9 פלוס כוללים טכנולוגיית מיפוי של הבית ויצירת מפה באפליקציה.

מחפשים רובוט שואב אבק? כנסו לערוץ המיוחד שלנו

כאמור, ה-S9 פלוס כולל טכנולוגיית Automatic Dirt Disposal שהיא מערכת סילוק אשפה אוטומטית, המאפשרת לשכוח מפינוי האבק למספר שבועות (לסקירה על רומבה i7 פלוס). איירובוט שילבה לראשונה חיישן תלת מימד בטכנולוגיית Perfect Edge, המאפשרת לו למפות את הבית בצורה טובה יותר. החיישן סורק את הדרך במהירות של 25 פעמים בשנייה. הרובוט גם כולל מברשות גומי רחבות, המיועדות להגיע לכל פינות הבית. המברשות מתאימות את עצמן למשימות הניקוי, מחלקיקים קטנים כמו אבק ולכלוך ועד לשיער. המברשת הפינתית השתדרגה והיא כוללת עכשיו חמש זרועות זווית, במקום שלוש, כך שהיא אמורה לתפוס יותר פסולת מהפינות. הדבר גם מתבצע בזכות השינוי העיצובי, שהפך את הרובוט למעט יותר מרובע. עבור משתמשים הרגישים לאבק, איירובוט שילבה מערכת אנטי-אלרגנים, הלוכדת אבק ועובש, ומונעת מהם לצאת מהרובוט או מתחנת הטעינה.

איירובוט – Braava jet m6 – ניגוב רטוב לריצפה

ה-m6 הוא שדרוג של הדור הקודם, אשר לא כלל חיבור WiFi או יכולות מיפוי. ה-m6 כולל אפליקציה ואפשרות תכנון הניקוי לפי חדרים. הרובוט יודע לנקות רצפות פרקט, פורצלן ורצפות אבן והוא אמור להסיר כתמי שומן וכתמים דביקים. ל-m6 גם מצב ניגוב יבש, המשתמש בכוח אלקטרוסטטי על מנת ללכוד לכלוך. עבור הניקוי הרטוב או היבש, צריך להשתמש במגבים מיוחדים של החברה.

בראבא M6 איירובוט שוטף- צילום יחצ (2)

הרובוטים החדשים יהיו זמינים לרכישה בישראל בחודש יולי, המחירים בארה”ב לא זולים. דגם ה-S9 פלוס כולל עמדת טעינה לפינוי האבק נמכר ב-4,700 שקל לפני מיסים (1,300 דולר) וה-m6 ב-1,800 שקל (500 דולר). מה שאומר, שעבור התענוג של ניקוי הבית בצורה אוטומטית, אתם תצטרכו לשלם 6,500 שקל.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

להצטרפות לעמוד האינסטגרם

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: