חדשות

OnePlus הכריזה על ה-7T עם קצב רענון תמונה של 90 הרץ

חברת OnePlus הכריזה על ה-7T. הדגם הזה כולל מסך בגודל 6.55 אינץ' עם קצב רענון תמונה של 90 הרץ וגם טעינה שלמה של הסוללה בתוך שעה

חברת OnePlus הכריזה היום על ה-7T, אשר כולל קצב רענון תמונה גבוה של 90 הרץ, בדומה לקודמו ה-7 פרו ובשונה מרוב המכשירים בשוק, המציעים 60 הרץ. המסך מגיע בגודל 6.55 אינץ’ בטכנולוגיית Fluid AMOLED האמורה להציע צבעים עשירים. הרזולוציה עומדת על 1080 על 2400 פיקסלים ויחס הגוף מסך הוא 86.5%. מה שאומר שוליים דקים. וואן פלוס ויתרה בדגם הזה על מצלמת הסלפי הנשלפת, במקום זה היא משולבת בתוך מגרעת קטנה (Notch) בצורת טיפה. מצלמת הסלפי מגיעה ברזולוציית 16 מגה פיקסל עם מפתח צמצם F2.0.

oneplus7t-3

בגב המכשיר אפשר למצוא 3 עדשות: 48 מגה פיקסל עם מפתח צמצם F1.6, חיישן 12 מגה פיקסל עם מפתח צמצם F2.2 עם זום אופטי כפול 2 וחיישן 16 מגה פיקסל עדשה רחבה עם מפתח צמצם F2.2. ה-7T גם כולל מצב צילום חדש במכשירי החברה – מאקרו, עבור צילום אובייקטים מקרוב.

oneplus7t-2

ה-7T עשוי מגוף זכוכית הממוגן מקדימה מזכוכית גורילה גלאס 6 ומאחורה בגורילה גלאס 5. המסגרת עשויה אלומיניום והמסך כבר לא גולש לצדדים כמו הפרו. אין כאן מיגון מפני מים. המשקל עומד על 190 גרם. חיישן טביעת האצבע עדיין ממוקם מתחת למסך והוא אמור להמשיך להגיב בזריזות.

המעבד הוא סנפדרגון 855 פלוס עם 8 גיגה זיכרון עבודה ונפח אחסון של 128 או 256 גיגה בטכנולוגיית UFS 3.0 המהירה. הסוללה בקיבולת 3800 מיליאמפר/שעה, אין עדיין טעינה אלחוטית, אבל יש טעינה חוטית מהירה של 30 וואט, אשר אמורה להציע טעינה מלאה בתוך שעה. אגב, ה-7T מגיע עם אנדרואיד 10 ישר מהקופסה.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

הוואן פלוס 7T יושק ב-18 לאוקטובר בארה”ב ב-600 דולר.

עוד כתבות:

סקירה: OnePlus 7 Pro – מסך מצוין ומצלמת סלפי נשלפת

השעונים החכמים של Ticwatch מגיעים לישראל

שיאומי משיקה בישראל את ה-Redmi Note 8 Pro

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: