אוזניות

סקירה: Marshall MID A.N.C – אוזניות סינון רעשים אלחוטיות לרוקרים

ה-MID A.N.C הן אוזניות אלחוטיות עם סינון רעשים אקטיבי, המציעות עיצוב הפונה לחובבי העור והמראה הרוקיסטי. האם הן מצליחות להתחרות בענקיות כמו Bose או סוני? כנסו לסקירה המלאה

התרגלתי למצוא את טכנולוגיית סינון הרעשים האקטיבית (ANC) באוזניות Over The Ear ואפילו באוזניות טרולי וויירלס הנכנסות ישירות לתעלת האוזן, אבל אני חושב שזאת הפעם הראשונה שאני נתקל באוזניות On Ear עם סינון רעשים. מרשל (Marshall) היא שחקנית ותיקה בשוק האודיו והיא מוכרת בעיקר מהמגברים שלה לגיטרות. החברה כבר מציעה שנים רבות אוזניות ורמקולים ניידים, אבל בישראל לא היו מאמצים שיווקים בתחום הזה מצד היבואניות שהתחלפו. לאחרונה החלה היבואנית S&T לטפל במותג ואולי אנחנו נראה שינוי בתחום. דגם ה-MID A.N.C לא חדש, אבל היבואנית המקומית החלה לאחרונה לייבא אותו.

Marshall MID ANC-3
מרשל MID A.N.C. צילום צחי הופמן

עיצוב: המראה של ה-MID A.N.C הוא רוקיסטי, כזה המזכיר את מגברי החברה. האוזניות האלחוטיות מרופדות בעור שחור כמעט בכל מקום. להשלמת המראה, הלוגו של מרשל מופיע בצבע זהב בשני הצדדים של האוזניות ויש חוטים חיצוניים המתחברים מאזור הרפידות לקשת. דבר שפחות אהבתי. כאמור, מדובר באוזניות On Ear, הן לא עוטפות את כל האוזניים, מה שמשפיע על הבידוד הפאסיבי. לטעמי הן לוחצות מדי ולא הצלחתי להשתמש בהן, מבלי שהרגשתי מעט חוסר נוחות. גם תחושת ההזעה שלי איתן היתה יותר מדגמים אחרים. הנרתיק המצורף בערכה גדול מאוד ומלבני, אבל הוא גם נראה טוב. הוא מגיע באותו מראה של האוזניות עם בד בורדו המרפד אותו.

Marshall MID ANC-2
מרשל MID A.N.C. צילום צחי הופמן

שליטה: התפעול באוזניות מתבצע בצורה שמזמן לא נתקלתי בה. מרשל מיקמה על האוזנייה השמאלית מעיין ג’ויסטיק קטן בצבע זהב, המאפשר באמצעות הטייה שלו לצדדים שליטה בווליום, העברת שירים ומענה/ניתוק שיחה. התחושה מעט אנלוגית לעומת משטחי המגע שהתרגלתי למצוא באוזניות חדשות יותר, אבל היא גם נוחה. באוזניה הימנית ממוקם כפתור הזזה להפעלת יכולת סינון הרעשים, הבעיה שהרבה פעמים שוכחים אותה עובדת ואז הסוללה ממשיכה להתבזבז. אגב, האוזניות לא מאפשרות חיבור לשני מכשירים במקביל.

Marshall_midANC_0936

סאונד חזק וברור ושיחות טלפון באיכות טובה

סאונד: גולת הכותרת של האוזניות האלו היא טכנולוגיית סינון הרעשים האקטיבית. היא עובדת כאן בצורה בינונית, כך שיחד עם מבנה ה-On Ear שלה, לא מקבלים רמת אטימה מספקת, במיוחד כזאת המתחרה ב-Bose או סוני. במוזיקה הן דווקא כן מוצלחות. הסאונד חמים עם באס בעל נוכחות. הצליל מאוזן, חזק ונקי ולא סובל מדיסטורשן ברמות הגבוהות. ה-MID A.N.C מאפשרות צפייה בסרטים עם סאונד ללא השהייה, כך שאין בעיה להשתמש בהן עבור המטרה הזאת.

מבחינת ניהול שיחות, ניתן לשמוע את האנשים איתם מדברים משתי האוזניות ולא היו תלונות מאנשים איתם דיברתי. איכות הקול שלי היתה ברורה.

סוללה: מבחינת זמן העבודה, ה-MID A.N.C מתגאות ב-20 שעות ניגון מוזיקה, כולל סינון רעשים אקטיבי. נתון לא רע בכלל, רק חבל שמחבר הטעינה הוא מיושן מסוג מיקרו USB.

מחיר: 1,400 שקל (יבואן רשמי S&T)

בשורה התחתונה, ה-MID A.N.C עושות את מה שהן אמורות לעשות בצורה טובה מאוד וזה להשמיע מוזיקה באיכות נהדרת. הבעיה שאת שאר הדברים הן עושות קצת פחות טוב, בין אם מדובר במבנה שלהן הלוחץ על הראש או בסינון הרעשים שלא מצליח להתמודד עם המתחרים.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

עוד כתבות:

סקירה: סוני WH1000XM3 – האם אלו האוזניות הכי טובות היום?

סקירה: ג’ברה Elite 85h – אוזניות נטרול רעשים שכדאי לכם לנסות

סקירה: סקולקנדי Venue – אוזניות נטרול רעשים שעולות פחות מ-Bose

 

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: