חדשות

חברת האודיו Sonos בניסיון נוסף בישראל. האם הפעם זה יצליח לה?

יבואנית חדשה לחברת האודיו האמריקאית Sonos - רשת באג, המבטיחה להציע מחירים אטרקטיביים לרמקולים בארץ

חברת האודיו האמריקאית Sonos פעילה בישראל המון שנים, אבל כנראה שרובכם לא מכירים אותה או מחזיקים מוצר שלה בבית. “אחוז החדירה של סונוס בארץ הוא אפסי”, אומר אמיר מודן, מנכ”ל רשת באג, היבואנית החדשה של חברת הרמקולים בישראל. הזיכיון של Sonos החליף ידיים, עבר לבאג וזאת תנסה להצליח עם המותג המוזיקלי באמצעות מחירים אטרקטיביים יותר . “המחירים בארץ הולכים להיות זהים לאלו שבארה”ב (לא כולל המע”מ המקומי, צ.ה), כאשר העיר אילת תהיה כנראה המקום הכי זול בעולם לקנות בו את מוצרי החברה”.

sonos_Hero_RGB_Small_Family_08 (1)

הרמקולים של סונוס יודעים להתחבר לרשת ה-WiFi הביתית, כך ניתן לשדר מוזיקה נפרדת לכל חדר בבית או לשדר את אותה מוזיקה בכל הבית. האפליקציה של סונוס מספקת גישה ליותר מ-100 שירותי סטרימינג, כולל ספוטיפיי, אפל מיוזיק ויו טיוב מיוזיק. “המערכת של סונוס נותנת חופש מקסימלי להאזנה של מוזיקה בבית. הכל מבוצע מאותה אפליקציה, ככה שאתה חופשי לעשות מה שאתה רוצה לעשות, לא צריך שלט רחוק פיזי” אומר רון פדר, מנהל כללי לאזור אירופה, מזרח תיכון ואפריקה בסונוס. “הרמקולים שלנו מאוד מתוחכמים, אבל אנחנו בונים אותם, כך שהחומרה והתוכנה מאפשרת לתפעל אותם בצורה פשוטה. כמו כן, אנחנו רוצים שהרמקולים ישתלבו בצורה טובה בבית והמיקוד יהיה במוזיקה ולא מעבר, לכן אנחנו מציעים אותם בצבעים שחור ולבן”.

 

הרמקולים של סונוס מציעים הפעלה באמצעות שתי עוזרות קוליות: אמזון אלכסה וגוגל אסיסטנט, שתיהן לא מציעות עדיין עברית. סונוס לא מאפשרת להפעיל את העוזרות האלו בקלות על המוצרים שלהם, אלא אם כן משתמשים בכל מיני מעקפים. מה שכן, בסונוס אומרים היום, שהם יפתחו את האופציה הזאת ברגע שהחברות יביאו את העוזרות שלהן לישראל.

הרמקולים שיהיו זמינים בישראל בעת ההשקה ובמחירי הנחה עד ה-1.1.20 הם: One (לסקירה המלאה) – רמקול קומפקטי להצבה במקומות שונים בבית ב-850 שקל (במקום 890 שקל). דגם ה-One SL ללא מיקרופון מובנה 650 שקל (במקום 750 שקל). דגם Play: 5 – רמקול חזק עם צליל עשיר ב-1,900 שקל (במקום 2,000 שקל). דגם Beam – סאונד בר קומפקטי לטלוויזיה ב-1,600 שקל (במקום 1,700 שקל). דגם Move הוא הרמקול היחיד של החברה הכולל גם בלוטות’, מלבד WiFi ומיועד לשימוש בחוץ, כולל הגנה מפני גשם. המחיר 1,600 שקל (במקום 1,700 שקל). דגם Playbar – סאונד בר ב-2,900 שקל (במקום 3,000 שקל). דגם Sub – סאב אלחוטי ב-2,750 שקל (במקום 2,850 שקל).

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

עוד כתבות:

הצד האפל מגיע לסמסונג Note 10 Plus

ג’ברה השיקה את הדור החדש לאוזניות הטרולי וויירלס שלה – Elite 75t

אל ג’י מציגה לפטופים מסדרת Gram. החל מ-999 גרם

תגובה אחת

  1. לא כזה אטרקטיבי גם למחירי השקה זה בדיחה עוד 100 שקל הנחה.
    נו טוב גם הפעם יכשלו.

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: