לקח קצת זמן, אבל סוף סוף אפליקציית yes פלוס מגיעה לסטרימר של שיאומי – mi box. מה שאומר, שלקוחות השירות כבר לא צריכים לרכוש במיוחד את הסטרימר אנדרואיד TV של yes או להשתמש/לרכוש את הסטרימר של אפל TV.

התמיכה של yes היא בסטרימרים של mi box ו-mi box s עם מערכת ההפעלה אנדרואיד TV גרסה 8 ומעלה. כרגע, האפליקציה לא נתמכת בטלוויזיות אנדרואיד TV כמו אלו של סוני או שיאומי, אבל האפשרות הזאת אמורה להגיע בעתיד. את האפליקציה ניתן להוריד בגוגל Play בסטרימר של שיאומי.
סטרימר האנדרואיד TV של yes פלוס הושק בחודש מאי האחרון, מה שהוביל את yes להשיק עכשיו גם אפליקציה לסטרימרים של שיאומי. הסטרימר של yes פלוס תומך ברזולוציית 4K והוא פותח בשיתוף גוגל. השלט רחוק הותאם לקהל הישראלי והוא כולל כפתורים ייעודיים ל-yes פלוס, נטפליקס, ערוץ 12 ויו טיוב, כמו כן, ישנו כפתור יעודי להכתבה קולית או הפעלה של העוזרת הקולית אסיסטנט (העוזרת פועלת כרגע רק באנגלית). בעתיד הקרוב הסטרימר גם יכלול אפשרות הגברת טווח קליטת האינטרנט בבית.
עלות שירות yes פלוס לחודש עומדת על 200 שקל, כולל הסטרימר של החברה.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews
לא כדאי לפספס גם…
סקירה: סטרימר אנדרואיד TV של yes פלוס
עדיין.. לא מבין למה לשלם 200₪ לעומת 100 אצל המתחרים..