רשת בסט מובייל תחל לשווק במהלך השבוע את מותג הסלולר 012 מובייל מבית פרטנר. לחבילות ניתן יהיה להצטרף בחנויות הרשת הפיזיות ובאתר האינטרנט.

עד היום ניתן היה להצטרף ל-012 מובייל בעיקר בפלטפורמות דיגיטליות ובדוכני פופ-אפ, באירועי מכר כדוגמת ימי סטודנט באוניברסיטאות ובשיתופי פעולה חד פעמיים. השותפות החדשה מרחיבה את הקהלים הפוטנציאליים אליהם פונה המותג, גם למי שמעוניין בשירות בחנות ולא רק בפניה בערוצים דיגיטליים.
השותפות החדשה של 012 מובייל עם רשת בסט מובייל, מגיעה לאחר שבסט מובייל הפסיקה לשווק את המותג גולן טלקום.
המכירה בחנויות תיעשה על ידי עובדי בסט מובייל, וניתן יהיה להצטרף ל-012 מובייל גם באמצעות אתר האינטרנט של בסט מובייל, ולקבל את הסים בשליחות עד הבית ללא עלות. חבילות 012 מובייל מתחילות מ-30 שקל עבור 150 ג’יגה גלישה ו-50 דקות שיחה ליעדים בחו”ל.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews
לא כדאי לפספס גם…
סקירה: Poco X3 – האם זהו הסמארטפון המוביל בקטגוריית ה-1,000 שקל?