הסמארטפון המוזל של שיאומי, ה-Redmi 10, הושק השבוע בארץ על-ידי היבואנית הרשמית המילטון, רק כשבועיים לאחר השקתו בעולם. המכשיר החדש יימכר תחת תג מחיר של 800 שקל, כולל אחריות ל-24 חודשים.

ה-Redmi 10 מגיע עם מסך בגודל 6.5 אינץ’ בטכנולוגיית LCD ברזולוציית 1080 על 2400 פיקסלים (Full HD Plus) וקצב רענון תמונה של 90 הרץ. הזכוכית היא מסוג גורילה גלאס 3 המיושנת.
המעבד בדגם הזה הוא Helio G88 של חברת MediaTek עם רק 4 גיגה זיכרון עבודה ונפח אחסון של 128 גיגה, כולל אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס. הסוללה מגיעה בקיבולת מכובדת מאוד של 5000 מיליאמפר/שעה עם טעינה מהירה של 18 וואט.
בקטגוריית הצילום אנחנו מוצאים מערך צילום של 4 חיישנים. חיישן ראשי 50 מגה פיקסל עם מיקוד אוטומטי, חיישן 8 מגה פיקסל לצילום רחב (120 מעלות) ושני חיישני 2 מגה פיקסל עבור מאקרו ועומק. חיישן הסלפי הוא 8 מגה פיקסל.
Redmi Buds 3 Pro – חיבור בו זמני לסמארטפון וללפטופ

המילטון גם השיקה את האוזניות נטולות החוטים – Redmi Buds 3 Pro במחיר של 300 שקל. האוזניות כוללות טכנולוגיית סינון רעשים אקטיבית (ANC), יכולת זיהוי רמת הרעש הסביבתי והגדרת מצב סינון הרעשים הדרוש באופן אוטומטי (קיימים 3 מצבי סינון). בנוסף, קיים מצב שקיפות, המאפשר להיות מודעים לסביבה, ללא הסרת האוזניות.
שיאומי גם שילבה ב-Redmi Buds 3 Pro יכולת חיבור לשני מכשירים במקביל, למשל, סמארטפון ולפטופ. מדובר ביכולת נדירה יחסית בעולם האוזניות נטולות החוטים. עוד אפשר למצוא כאן דרייברים בקוטר 9 מ”מ, זמן סוללה של 6 שעות ניגון (ללא ANC) ועד 28 שעות באמצעות מארז הנשיאה. בנוסף, קיימת יכולת של טעינה אלחוטית.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews
לא כדאי לפספס גם…
מתכננים להגיע לדיוטי פרי? Amazfit תמכור את השעונים שלה בנתב”ג
ג’ברה השיקה 3 אוזניות: מוזלות, לפעילויות גופניות ולשיחות ברוח
סקירה: Mi 11 5G – האם זהו סמארטפון הדגל של שיאומי שחיכינו לו?