חדשות

החנות הרשמית של לגו תיפתח בארץ ב-13 ביולי

חובבי לגו יכולים להתחיל לספור את הימים, החנות הרשמית הראשונה של החברה תיפתח בחודש יולי בארץ

חובבי לגו יכולים להתחיל לספור את הימים, החנות הרשמית הראשונה של החברה בארץ, תיפתח ב-13 ביולי בדיזנגוף סנטר בתל אביב, בשעה ארבע אחר הצהריים.

חנות לגו באמסטרדם. צילום יח"צ
חנות לגו באמסטרדם. צילום יח”צ

החנות תציע מגוון של מוצרים, בהם כאלה שניתן למצוא אך ורק בחנויות לגו הרשמיות בעולם.  החנות עוצבה על ידי האדריכלים של לגו אירופה, היא מעוצבת כמו חנויות הדור החדש של לגו ברחבי העולם, כאשר גם יערכו אירועי מותג מיוחדים הפתוחים לקהל הרחב וכן יוצעו לקהל דמויות לגו אישיות, בלעדיות וייחודיות לישראל.

במקביל לפתיחת החנות הפיזית, יפתח לראשונה באותו היום גם אתר האינטרנט הרשמי של LEGO בישראל. השקת האתר תאפשר לכל אחד להזמין את מוצרי לגו לביתו ויציע מהדורות מיוחדות של לגו, שיהיה ניתן להשיג רק בו ובחנות.

החנותממוקמת בקומה 2 בבניין A, בשטח של מעל 240 מ״ר, לאחר תהליך שיפוץ שבמסגרתו אוחדו 6 חנויות נפרדות לכדי חנות אחת וכן הוקצו שטחים נוספים הצמודים לחנות לטובת תצוגות לגו מתחלפות ומתחם פעילויות.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

לא כדאי לפספס גם…

המקרן הנייד של סמסונג – FreeStyle הגיע לישראל

סקירה: GOtv – סטרימר אנדרואיד TV ב-300 שקל

צפו בטריילרים לסדרות והסרטים שיעלו בדיסני+ בישראל

תגובה אחת

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: