חדשות

האוזניות של Beyerdynamic חוזרות לישראל

מותג האודיו הגרמני – Byerdynamic חוזר לישראל עם מספר דגמים, כולל ה-Amiron 300 וגם דגם הספורט במבנה פתוח – Verio 200 Sport

מותג האודיו הגרמני – Byerdynamic חוזר לישראל באמצעות היבואנית ביקונקט. מדובר במותג ותיק בן 100 שנה המתחמה ביוצר אוזניות, מיקרופונים ומערכות סאונד מקצועיות. החברה משיקה בארץ מספר דגמים, בינהן ה-Amiron 300 אוזניות בעיצוב כפתור (Buds) אשר נמכרות תחת תג מחיר של 1,100 שקל.

ה-Amiron 300 מגיעות עם דרייברים של 10 מ״מ, בלוטות׳ 5.3, חיבור לשני מכשירים במקביל (מולטיפוינט), תמיכה בקודקים SBC, AAC ו-LDAC, חיישן לזיהוי הסרה והכנסה שלהן לאוזניים (להפעלה והשהייה של מוזיקה), סינון רעשים אקטיבי (ANC), 6 מיקרופונים לשיחה הכוללים גם אלגוריתם המבצע סינון לרעשים מהסביבה. זמן הניגון עומד כאן על 10 שעות וסך הכל 38 שעות עם מארז הנשיאה.

Byerdynamic - Amiron 300. צילום יח״צ
Byerdynamic – Amiron 300. צילום יח״צ

בנוסף, יגיע הדגם ה-Amiron 100 במחיר של 800 שקל בעיצוב גבעול (סטייל איירפודס) עם ANC, בלוטות׳ 5.3 מולטיפוינט, תמיכה בקודקים SBC ו-AAC, 6 מיקרופונים וזמן ניגון של 8 שעות וסך הכל 35 שעות עם המארז.

Byerdynamic - Amiron 100. צילום יח״צ
Byerdynamic – Amiron 100. צילום יח״צ

Beyerdynamic – יש גם דגם לספורט

ה-Verio 200 Sport בעיצוב קשת במבנה פתוח נמכרות במחיר של 900 שקל. האוזניות האלו מיועדת לאימוני ספורט והן כוללות מיגון מפני נתזי מים (תקן IP54), בלוטות׳ 5.3, תמיכה בקודקים aptx adptive ו-aptx Losless & AAC והסוללות מספקות עד 8 שעות ניגון וסך הכל: 35 שעות יחד עם מארז הנשיאה.

Byerdynamic - Verio 200 Sport. צילום יח״צ
Byerdynamic – Verio 200 Sport. צילום יח״צ

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

לא כדאי לפספס גם…

תגובה אחת

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר The Gadget Reviews

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא