אוזניות

סקירה: Noise Cancelling Headphones 700 של Bose – דור חדש לאוזניות חובבי השקט

ה-700 של Bose הן אוזניות סינון רעשים אקטיביים אשר מיועדות להאזנה למוזיקה במקומות רועשים וגם לניהול שיחות. החברה שדרגה את העיצוב, הטכנולוגיה וגם את המחיר. כנסו לסקירה המלאה

אוזניות סינון רעשים אקטיביים מבית Bose הפכו לפופולאריות בשנים האחרונות, במיוחד סדרת ה-QuietComfort של החברה. לפני כחמישה חודשים השיקה Bose את ה-Noise Cancelling Headphones 700, דגם הממוצב במחיר קצת יותר גבוה מזה של ה- QuietComfort 35. מבחינת Bose מדובר בהזדמנות לרענן קצת את קו אוזניות ה-Over The Ear (אוזניות המכסות את האוזניים) עם עיצוב מעט שונה ושדרוגים בטכנולוגיה.

bose-700-2
אוזניות Bose Noise Cancelling Headphones 700. צילום צחי הופמן

Bose השיקה עם ה-700, בדומה למשקפי השמש שלה – Bose Frames – טכנולוגיית AR. מדובר במעיין מציעות רבודה בגרסה קולית, כאשר המטרה היא לספק מידע על הסביבה, מבלי שצריך להסתכל על מסך הסמארטפון. ה-700 כוללות מספר חיישנים על מנת להבין את כיוון התנועה של המשתמש, לצד שימוש בחיישנים שונים מהסמארטפון ואפליקציה תואמת. כרגע יש רק משחק אחד זמין עבור האופציה הזאת – Sonic Samurai, בו צריך לזהות אויבים ולהשתמש בחרב לפי הכיוון שהם מגיעים.

עיצוב: ה-700 מגיעות בעיצוב חדש ומלוטש יותר מה-QC35. יש ל-700 קשת דקיקה עם מנגון  התאמה בצורת מקלות, שנראה הרבה יותר טוב וגם נוח לשימוש. המשקל של האוזניות מעט גבוה יותר: 254 גרם לעומת 232 גרם ב-QC35 מהדור השני. הסיבה לכך, היא שהקשת עשויה ממתכת והיא גם מרופדת מבפנים בסיליקון רך. בסך הכל, ה-700 הן אוזניות הנותנות תחושה יוקרתית ונראות ומרגישות טוב על הראש.

bose-700-1
אוזניות Bose Noise Cancelling Headphones 700. צילום צחי הופמן

שליטה: ה-700 כוללות כפתורים פיזיים יעודיים להפעלה/כיבוי שלהן, הפעלת סינון הרעשים האקטיביים ומעבר מהיר בין העוצמה של הסינון וגם והפעלה של העוזרת הקולית בסמארטפון. על גבי האוזניה הימנית ממוקם משטח מגע לשליטה בווליום ועצירה/הפעלת השיר המתנגן או דילוג השירים קדימה ואחורה. לחיצה ארוכה על משטח המגע תספק חיווי קולי על זמן הסוללה הנותר.

סאונד: מה שמאפיין את ה-700 הוא הצליל הנעים, החמים והנקי שלהם, המאפשר ליהנות מהמוזיקה. הבאס נקי ומעט עמוק יותר, הפרדת הצלילים ברורה, כך שלפעמים ממש תוכלו להרגיש מאיפה הצליל מגיע. העוצמה ש-Bose מספקת כאן חזקה, אבל שמגיעים לעוצמות היותר גבוהות (לא פול ווליום), הצליל כבר מתחיל להתעוות בצורה מורגשת. זליגת סאונד היא מינימלית והיא תורגש ממש מעט בעוצמה ממש גבוהה של הסאונד.

ב-Bose מציגים שיפור בטכנולוגיית הסינון רעשים האקטיבית לעומת ה-QC35, כך שאתם כמעט לא תשמעו רעשי רוח או רעשי מזגן/מאווררים. גם קולות של אנשים ירדו בצורה משמעותית, אבל לא לגמרי. אם תפעילו מוזיקה, אתם בכלל תוכלו להתנתק מהסביבה ולחיות בתוך הבועה שלכם. מי שעובד באופן ספייס במשרד, יעריך מאוד את טכנולוגיית סינון הרעשים האקטיבית ב-700. Bose גם מאפשרת להתאים את רמת סינון הרעשים האקטיביים באמצעות האפליקציה, יש 10 רמות למצב הזה וגם ניתן להשתמש בהתאמה הזאת במהירות באמצעות הכפתור היעודי באוזניות.

עבור ביטול מהיר של סינון הרעשים האקטיבי, כאשר רוצים לדבר עם מישהו, ניתן לבצע לחיצה ארוכה על הכפתור היעודי. מעבר חזרה למצב הסינון רעשים יתבצע בלחיצה חוזרת. באופן כללי, המצב הזה נשמע טבעי ואפשר לשוחח עם אנשים.

bose-700-3
אוזניות Bose Noise Cancelling Headphones 700. צילום צחי הופמן

ה-700 מאפשרות חיבור לשני מכשירים בו זמנית, כך שתוכלו להיות מקושרים ללפטופ/טאבלט שלכם וגם לסמארטפון. מה שמאפשר לראות סרט מהמחשב ובו זמנית לקבל שיחה מהסמארטפון. רוב הזמן זה עובד טוב, אבל אם נגיד אתם רואים סרט ביו טיוב במחשב ואז מתקבלת הודעה בטלפון, הצליל שלה יגרום לשניה של הפרעות בסאונד. חוץ מזה, מי שאוהב לצפות בסרטים עם האוזניות שלו, ישמח לדעת שאין שום השהייה בזמן השימוש איתן.

ה-700 הן אומנם אוזניות אלחוטיות (בלוטות’ 5.0 העדכני), אך הן עדיין כוללות חיבור 2.5 מ”מ ל- 3.5 מ”מ וכבל המגיע בתוך הערכה. אגב, אני שמעתי על בעיות חיבור של האוזניות לאפליקציה, אבל לא נתקלתי בכאלו, גם בחיבור לאנדרואיד וגם באייפון.

שיחות: Bose השקיעה במיקרופונים של ה-700, כך שתהיה אפשרות לנהל איתן שיחות מהסמארטפון. לדגם הזה יש 4 מיקרופונים המיועדים לבודד את הקול של המשתמש מהרעשים החיצוניים בזמן שיחה וזה עובד טוב. לא קיבלתי שום תלונה על איכות השיחה איתי, גם שהסתובבתי ברחוב וגם בבית. אנשים בכלל חשבו שאני מדבר ישירות מהסמארטפון.

סוללה: הסוללות של ה-700 מחזיקות כ-20 שעות ניגון עם סינון רעשים אקטיבי והן כוללות מחבר טעינה מסוג USB-C, כך שתוכלו להשתמש באותו כבל של הסמארטפון שלכם (אם הוא אנדרואיד). בשביל לחסוך בסוללה, ניתן להגדיר דרך האפליקציה זמן מסוים (מ-5 דקות עד 3 שעות), שהן יכבו, אם תשכחו אותן פועלות.

מחיר: 1,500 שקל (יבואן רשמי ניופאן)

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

בשורה התחתונה, ה-Noise Cancelling Headphones 700 הן אוזניות מוצלחות מבחינת הסאונד הנקי והנעים שלהן, טכנולוגיית סינון הרעשים האקטיבית השתפרה וגם תוכלו לנהל כאן שיחות טלפון באיכות טובה. מצד שני, אתם תוכלו לרכוש את ה-QC35 במחיר נמוך של כמה מאות שקלים.

עוד כתבות:

סקירה: סוני WH1000XM3 – האם אלו האוזניות הכי טובות היום?

סקירה: סקולקנדי Venue – אוזניות נטרול רעשים שעולות פחות מ-Bose

סקירה: ג’ברה Elite 85h – אוזניות נטרול רעשים שכדאי לכם לנסות

2 תגובות

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: