אסוס הכריזה על שלושה לפטופים חדשים, המיועדים לסטודנטים או ללומדים מרחוק, במחירים המתחילים מ-1,000 שקל. דגמי ה-E210, E410 וה-E510 מגיעים בעיצוב צעיר, הכולל מכסה עם הדפסה של חלקי אותיות בהשראת הלוגו של החברה. מקש ה-Enter במקלדת קיבל צבע צהוב זוהר, כאשר הלפטופים מגיעים בשלושה צבעים: כחול טווס, לבן חלומי וזהב ורוד.

דגם ה-E210 מגיע עם מסך בגודל 11.6 אינץ’ ובמשקל של רק 1.05 ק”ג, דגם ה-E410 עם מסך 14 אינץ’ ומשקל 1.3 ק”ג וה-E510 עם מסך 15.6 אינץ’ במשקל של 1.35 ק”ג.
הדגמים E410 ו- E510 כוללים צגי NanoEdge עם יחס גוף מסך של 78% ו-84% בהתאמה. עיצוב NanoEdge מאפשר להתאים מסך גדול יותר למארז קטן ושומר על הממדים הקומפקטיים. הסוללות בלפטופים אמורות לספק זמן עבודה של 12 שעות.

אסוס ציידה את הלפטופים ב- NumberPad – מקלדת מספרים מובנית בתוך משטח מגע של העכבר, המגיע בגודל 6 אינץ’. ניתן להפעיל ולכבות את המשטח הזה.
מבחינת חומרה, מדובר בלפטופים בסיסיים מאוד, הכוללים מעבדי אינטל פנטיום או סלרון, זיכרון עבודה של 4 או 8 גיגה ונפח אחסון של 128, 256 או 512 גיגה. כמובן שיש כאן מצלמה לניהול שיחות וידאו בתוכנה המועדפת על המשתמש. שלושת הדגמים יגיעו לארץ בתחילת אוגוסט.