חברת OnePlus הציגה היום בהשקת VR את הסמארטפון שלה לשוק הביניים – Nord(צפון). הסמארטפון מגיע סוף סוף עם מחיר שפוי למכשיר של החברה ולא מוצר הנמכר ביותר מ-3,000 שקל. דגם ה-Nord יגיע לישראל כבר ב-16 לאוגוסט באמצעות היבואנית הרשמית Cell Now ותחת תג מחיר של 1,700 שקל לגרסת ה-8 גיגה זיכרון עבודה ו-128 גיגה אחסון. דגם ה-12 גיגה/256 גיגה ימכר ב-2,000 שקל.

ה-Nord מגיע עם מסך בטכנולוגיית AMOLED וקצב רענון תמונה של 90 הרץ לתנועה חלקה. נתונים מוצלחים עבור סמארטפון תחת תג מחיר כזה. גודל המסך עומד על 6.44 אינץ’ עם מסגרת דקה ורזולוציה של 1080 על 2400 פיקסלים.
המעבד של ה-Nord הוא הסנפדרגון 765 עם תמיכה ברשתות סלולריות דור 5. הסוללה מגיעה בקיבולת של 4115 מיליאמפר/שעה . הטעינה החוטית המהירה מציעה 70% אנרגיה בתוך חצי שעה.
מבחינת צילום ל-Nord יש מצלמה עם 4 חיישנים, כולל חיישן ראשי של 48 מגה פיקסל עם מייצב תנועה אופטי. מצלמת הסלפי מגיעה עם שני חיישנים של 32 מגה פיקסל ו-8 מגה פיקסל. המכשיר יגיע בצבעים תכלת או אפור
אוזניות נטולות חוטים ב-400 שקל

OnePlus גם הודיעה על אוזניות נטולות החוטים (True Wireless) הראשונות שלה – Buds, אשר ימכרו תחת תג מחיר של 400 שקל. האוזניות מעוצבות במראה איירפודס בצבע לבן. לאוזניות זמן ניגון של 30 שעות, סינון רעשי אווירה לניהול שיחות בצורה ברורה יותר באמצעות 3 מיקרופונים בכל אוזנייה. ל-Buds טעינה מהירה – בתוך 10 דקות – 10 שעות ניגון. יש להן מיגון מפני רטיבות בתקן IPX4.

האוזניות יגיעו לישראל ב-30 לאוגוסט, תחת תג מחיר של 400 שקל.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews
לא כדאי לפספס גם…
סקירה: Inpris Way – לשלוט בסמארטפון מההגה ברכב