מכללת שנקר קיימה את האירוע השנתי שלה להצגת עבודות הגמר בבית הספר להנדסת תוכנה ואלקטרוניקה. במסגרת האירוע, הציגו הסטודנטים 17 פרויקטים טכנולוגיים.

Drone Guard הוא פרוייקט הגמר של עמית לוי, ערן מרום ורן שם טוב, אשר בא לעזור למצילים בים. DroneGuard הנה מערכת המהווה כלי עזר למציל בחוף הים, אשר עושה שימוש ברחפן הניתן להטסה על-ידי נגיעה במסך מגע וללא צורך בידע מקדים, בעזרת ממשק נוח ופשוט לתפעול. המערכת מאפשרת למציל לקבל זווית טובה יותר של אזור הרחצה, לתקשר עם המתרחצים ולתפעל באופן מהיר אירועי חירום. בנוסף, המערכת כוללת ממשק לניתוח ותחקור האירועים וזאת על-ידי מתן אפשרות צפייה בהקלטות האירוע, ניתוח הנתונים שהתקבלו מהרחפן בזמן אמת, הערכת תפקוד המציל בזמן האירוע והפקת לקחים.

Park&Go הוא פרויקט גמר של בר עוזרי וגיא גולפור אשר בא לעזור לנהגים למצוא חנייה במחירים נוחים יותר מחניונים ולבעלי חניות פרטיות להשכיר אותן. Park&Go היא אפליקציה המציעה מערכת להשכרה וניהול, מציאה והזמנת חניות פרטיות הפועלת בעזרת מצלמה חכמה. המצלמה ממוקמת בחנייה הפרטית של המשכיר והיא מזהה את הרכב הנכנס אליה ומסתכרנת עם האפליקציה.

SenSafe הוא פרויקט הגמר של הדר עיואן, שחר לבקוביץ ושחר רובינשטיין אשר בא למנוע תאונות דרכים אצל רוכבי האופניים. המערכת מטמיעה את חוקי התנועה בבני הנוער באופן שוטף ויומיומי, כדי שיוכלו לרכוב מבלי לסכן את עצמם או סביבתם. המערכת היא אפליקציה בה בני הנוער יכולים ללמוד על התמרורים הקיימים בכבישים, חוקי התנועה ולהיבחן על הידע שצברו.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews
לא כדאי לפספס גם…
סקירה: הגלקסי S20 פלוס עולה 900 שקל פחות מהאולטרה; האם שווה לרכוש דווקא אותו?