חדשות

הנוקיה 2.4 ו-3.4 מגיעים לישראל, החל מ-600 שקל

שני סמארטפונים חדשים וזולים של נוקיה מגיעים לארץ: הנוקיה 2.4 והנוקיה 3.4. אלו כוללים מסכים גדולים, מערכת הפעלה אנדרואיד One וסוללות בקיבולת גדולה

חברת HMD בעלת המותג נוקיה משיקה בארץ שני סמארטפונים חדשים באמצעות היבואנית הרשמית ח.י. הדגמים החדשים הוכרזו בחודש ספטמבר האחרון בלונדון והם ימכרו תחת תג מחיר של 600 שקל עבור הנוקיה 2.4 ו-700 שקל עבור הנוקיה 3.4. את הסמארטפונים ניתן יהיה להשיג בבסט מובייל, מחסני חשמל ובהמשך גם אצל מפעילות הסלולר.

מערכת ההפעלה בשני המכשירים היא אנדרואיד One בגרסה נקייה ללא תוספות מיותרות מצד היצרנית. הגרסה המותקנת היא אנדרואיד 10.

הנוקיה 3.4 מגיע עם מסך בגודל 6.39 אינץ’ בטכנולוגיית IPS LCD וברזולוציית 720 על 1560 פיקסלים. המעבד הוא סנפדרגון 460 של קוואלקום עם 4 גיגה זיכרון עבודה ונפח אחסון של 64 גיגה כולל אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס. הסוללה מגיעה בקיבולת גדולה של 4000 מיליאמפר/שעה. יש כאן שקע אוזניות 3.5 מ”מ, אבל התקן הבלוטות’ הוא יחסית מיושן 4.2.

מבחינת צילום, יש כאן מערך צילום של 3 חיישנים: 13 מגה פיקסל, 5 מגה פיקסל – חיישן רחב ו-2 מגה פיקסל חיישן עומק. מצלמת הסלפי היא 8 מגה פיקסל.

נוקיה 2.4: סוללת 4500 מיליאמפר/שעה

הנוקיה 2.4 מגיע עם מסך בגודל 6.5 אינץ’ בטכנולוגיית IPS LCD וברזולוציית 720 על 1600 פיקסלים. המעבד הוא MT6762 Helio P22 עם 3 גיגה זיכרון עבודה ונפח אחסון של 64 גיגה כולל אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס. הסוללה מגיעה בקיבולת גדולה של 4500 מיליאמפר/שעה. יש כאן שקע אוזניות 3.5 מ”מ והתקן הבלוטות’ הוא 5.0. בנוגע לבלוטות’, זה קצת מוזר שהמכשיר הזול יותר מקבל התקן חדש יותר.

מבחינת צילום, יש כאן 2 חיישנים: 13 מגה פיקסל ו-2 מגה פיקסל חיישן עומק. מצלמת הסלפי היא 5 מגה פיקסל.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

לא כדאי לפספס גם…

סקירה: realme 7 Pro – שווה 1,300 שקל?

ה-Mi 10T Lite של שיאומי הגיע לישראל ב-1,400 שקל

סקירה: נוקיה 8.3 – דור 5 להמונים

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: