חברת הקורקינטים השיתופיים ליים (Lime) הודיעה על השקת קורקינט חדש בארץ, דור 4 (Gen 4). לקורקינט החדש אורך חיים של יותר מ-5 שנים בהשוואה לדור הקודם והוא גם מתמקד בתחום הבטיחות של הרוכב.

בליים מציינים שהם פיתחו את ה-Lime Safety Standard, חבילת בטיחות הכוללת: ביטוח רכיבה המשוקלל בעלות, מתקן הצמדת קסדה ומערכת בינה מלאכותית לזיהוי חנייה חוקית ותקינה. עיצובו של הקורקינט החדש כולל כידון מעוקל המזכיר כידון אופניים, זה מאפשר אחיזה נוחה יותר והפחתת העומס על פרקי כף היד של הרוכב. מערכת הבלמים שופרה והיא כוללת מערכת בלמי יד כפולה המסייעת להאטה ועצירה ביתר קלות, כולל עמידה בעצירות פתאומיות.
שיפורים נוספים הם במשטח עמידה נמוך ורחב המסייע ביצירת מרכז כבידה משופר והקלה בעלייה וירידה מהכלי, רגלית כפולה השומרת על יציבות הכלי בעת חנייה, מתלים חדשים בעלי יכולת שיכוך גבוהה וגלגל קדמי 12″ לעומת גלגלי 8″ עד 10″ המסייע להתגבר על מהמורות.
ליים גם הוסיפו לקורקינט שלהם אפשרות להחלפת סוללה בשטח, אשר תעזור לצמצם את פליטות הפחמן ותסייע לחברה להגיע ליעד של אפס אחוז פליטת פחמן עד שנת 2025.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews
לא כדאי לפספס גם…
יוצאים לרוץ? אלו הנעליים שישפרו את הביצועים שלכם