קטגוריית שואבי האבק הרובוטיים העמוסה קיבלה השבוע שחקן חיזוק חדש-ישן. חברת neato חזרה לישראל, לאחר שנעלמה מכאן בתקופה האחרונה. neato היא יצרנית אמריקאית שנרכשה בשנת 2017 על-ידי Vorwerk הגרמנית, בארץ היא מיוצגת על-ידי היבואנית – ביקונקט.
ההשקה מלווה עם שלושה דגמים: D8 אשר מחירו עומד על 1,990 שקל, D9 ב-2,390 שקל ו-D10 ב-2,790 שקל. ביקונקט מספקת שנה אחריות מבית הלקוח, כאשר היא מבטיחה שהתהליך בשלמותו לא ייקח יותר מ-6 ימים.

שלושת הרובוטים מושקים בישראל במקביל להשקה העולמית והם כוללים טכנולוגיית LiDAR המאפשרת לסרוק את הסביבה הקרובה באמצעות לייזרים ולנקות בתנאי אור חלש עד חושך, כולל בלילה ומתחת לרהיטים. neato מתגאה בעיצוב בצורת D של השואבים, המאפשר להם להגיע לפינות ששואבים עגולים לא יכולים להגיע אליהם. כמו כן, באמצעות האפליקציה ניתן לקבוע אזור No-Go למניעת מכשולים ותכנות אזורים לניקיון בתדירות גבוהה יותר.
השואבים הרובוטים מגיעים עם מיכל איסוף בנפח של 0.7 ליטר ומברשת רחבה באורך 28 ס”מ, אשר מאפשרים איסוף רב יותר וריקון פחות תכוף. בנוסף, ערכות הרכישה כוללות 2 פילטרים נוספים, מברשת צידית נוספת וכלי ניקיון למברשות.
דגם ה-D10 כולל מצב Max לניקוי עוצמתי יותר והוא מתאים לבתים עם חיות מחמד ולניקוי עמוק ויסודי על גבי משטחי סיביים. בנוסף, יש כאן מסנני True HEPA ללכידת 99.7% מהחלקיקים האלרגניים עד 0.3 מיקרון, עד 5 שעות עבודה לטעינה בודדת, כיסוי של 250 מ”ר, אפשרות לשמירת תוכנית הפעלה לכל קומה בבית עד 3 קומות עם אזורי שאיבה מוגדרים.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews
לא כדאי לפספס גם…
סקירה: Deebot T9 – רובוט שואב אבק של Ecovacs