לוח שידורים

התוכניות והסרטים החדשים בינואר בדיסני+

דיסני+ עדכנה מה יהיו הסרטים והתוכניות החדשות שיעלו אצלה בשירות במהלך חודש ינואר. בין התכנים: יוצאת מן הכלל, מלחמת הכוכבים: באד באצ׳: עונה 2 והתפריט

שירות הסטרימינג דיסני+ פרסם אלו תכנים חדשים יעלו בו בחודש ינואר.

ברוכים הבאים לצ’יפנדיילס – Welcome to Chippendales – הסדרה מספרת את סיפורו השערורייתי של סומן “סטיב” באנרג’י, מהגר הודי שהפך למייסד המפתיע של אימפריית חשפנות הגברים המצליחה בעולם. ב-11 לינואר.

יוצאת מן הכלל – Extraordinary  – ברוכים הבאים לעולם שבו כל מי שמלאו לו 18 מפתח כוח-על. כולם מלבד ג’ן בת ה-25, שמחכה להופעת כוח העל שלה, בלעדיו היא מרגישה כאילו היא נשארה מאחור. חוסר הביטחון שלה נובע גם מכך שהיא תקועה בעבודה ללא אפשרויות קידום, ושהבחור שהיא שוכבת איתו מדי פעם, לוק, הוא רודף שמלות שלא רוצה קשר מחייב. עם מעט תקווה והרבה ייאוש בעולם הגדול והמבלבל הזה, ג’ן יוצאת למסע חיפושים אחר כוח העל החמקמק שלה. ב-25 בינואר.

התפריט – The Menu – מרגו וטיילר (אניה טיילור-ג’וי וניקולס הולט), זוג צעיר, נוסעים לאי יוקרתי ומבודד כדי לסעוד במסעדה אקסקלוסיבית, בה שף מסתורי (רייף פיינס) הכין תפריט שופע ויקר. אך עד מהרה מתברר שהסועדים היומרניים והמפונקים עומדים לקבל הפתעות מזעזעות. הצרכנות מקבלת משמעות מצמררת עד צחוק בקומדיה השחורה הזו. ב-4 לינואר.

מלחמת הכוכבים: באד באצ׳: עונה 2 – Star Wars: The Bad Batch – חודשים חלפו מאז האירועים בקאמינו והבאד באצ’ ממשיכים לנוע ברחבי האימפריה לאחר נפילת הרפובליקה. הם יפגשו חברים ואויבים, חדשים ומוכרים כאחד, תוך שהם לוקחים על עצמם מגוון משימות מרתקות שיובילו אותם למקומות חדשים, בלתי צפויים ומסוכנים. ב-4 לינואר.

אם הקירות יכלו לשיר – If These Walls Could Sing – כבר יותר מ-90 שנה שאולפני אבי רוד נמצאים בלב תעשיית המוזיקה. בסרט אישי של זיכרון וגילויים, מרי מקארטני מציגה תשעה עשורים שבהם נראה ונחווה את הקסם היצירתי של האולפן. ממוזיקה קלאסית לפופ, מפסקולים להיפ הופ – גלו את רוחב היריעה, את המגוון ואת כושר ההמצאה של אולפני אבי רוד. ראיונות אינטימיים חושפים כיצד אומנים, מפיקים ומלחינים מובילים והטכנאים ואנשי הצוות המסורים של אבי רוד מצאו שפה מוזיקלית ויצרו קהילה שלמה. ב-6 לינואר.

קואלה מן – Koala Man – הסדרה מתחקה אחר קווין, אב בגיל העמידה, וזהותו הלא-כל-כך סודית, שכוח-העל היחיד שלו הוא תשוקה בוערת לציות לכללים ולחשיפת עבירות קלות בעיירה דפטו. למרות שהיא נראית כמו שכונה אוסטרלית טיפוסית, כוחות רשע, הן קוסמיים והן מעשי אדם, ממתינים בסתר כדי להתנפל על תושבי דפטו התמימים. ב-9 לינואר.

היער המוגן – The Territory – הסרט מציע דיוקן אותנטי של חיי היומיום והמאבקים של קהילה ילידית באמזונאס בברזיל. מאז המגע הראשוני של ממשלת ברזיל עם האורו-אאו-וואו-וואו בשנת 1981, הטריטוריה שלהם הפכה לאי ירוק של יער גשם המוקף בחוות, כתוצאה מארבעה עשורים של בירוא יערות בלתי מבוקר. הקהילה סבלה מפלישות הרסניות לסביבה ולעתים קרובות גם אלימות לטריטוריה שלה מצד לא-ילידים המבקשים להשתמש באדמתם. פלישות לא חוקיות לכריתת עצים ופינוי הקרקע הפכו תכופות ונועזות יותר במרוצת השנים. ב-13 לינואר.

נסיגה – Retrograde – הסרט מספק מבט אינטימי עמוק לימים האחרונים של המלחמה הארוכה ביותר של אמריקה, ומאניש את האנשים שהושפעו ביותר, הן מנקודת מבטם של האמריקאים והן מזו של האפגנים. הסרט מעניק תיעוד מקרוב לנקודת מפנה בהיסטוריה בין אמריקה לאפגניסטן ומספק תזכורת מרגשת לעלות האנושית של מלחמות. ב-13 לינואר.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

לא כדאי לפספס גם…

תגובה אחת

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: