לוח שידורים

התוכניות והסרטים החדשים במרץ בנטפליקס

נטפליקס עדכנה מה יהיו הסרטים והתוכניות החדשות שיעלו אצלה בשירות במהלך חודש מרץ. בין התכנים: סוכן הלילה, ריברדייל: עונה 7 ותעלומת רצח 2

נטפליקס עדכנה מה יהיו הסרטים והתוכניות החדשות שיעלו אצלה בשירות במהלך חודש מרץ. בין התכנים שיעלו יופיעו גם: הפלאש: עונה 9, עקרות בית אמיתיות: בוורלי הילס, בתים במיליון דולר: ניו יורק וסתם אחד

את: עונה 4: חלק 2 – You – גו פותח דף חדש בלונדון במטרה לשנות את דרכיו, בדרך אל הגאולה האובססיה מתחילה לתת את אותיותיה. ב-9.3.

האהבה היא עיוורת: עונה 4 – Love is Blind – קבוצה חדשה של רווקים ורווקות שבוחרים באהבה על-פני מראה חיצוני מגיעה אל התאים כדי לפלרטט, להתאהב ואולי למצוא מישהו להינשא לו. החל מה-24.3.

סוכן הלילה – The Night Agent – סוכן אף בי איי עונה לשיחת טלפון בקו חירום ונשאב לקנוניה קטלנית שקשורה לחפרפרת בבית הלבן. ב-23.3.

מרגל ושמו אלביס – Agent Elvis – אלביס מצטרף לתוכנית ריגול סודית כדי למנוע מנבלים להשמיד את העולם. אין עדיין תאריך.

ריברדייל: עונה 7- Riverdale – דרמת הפשע העל טבעית חוזרה לעונה אחרונה. החל מה-30.3.

Sex/Life: עונה 2 – בילי מתמודדת עם אתגרים חדשים ותשוקות חדשות. ב-2.3.

אבא בהפרעה – Unstable – בן מופנם נאלץ לעבוד בשביל אביו המצליח והמוזר כדי להציל אותו ואת החברה שלו מאסון. ב-30.3.

אני ג׳ורג׳ינה: עונה 2 – I Am Georgina – לפעמים הרגעים הטובים ביותר והגרועים ביותר באים ביחד. הצטרפו לחייה של הכוכבת הבינלאומית ג׳ורג׳ינה רודריגס. אין עדיין תאריך.

כולם בשביל כולם – Outlast – בתנאים הקיצוניים של אזורי הפרא באלסקה, 16 שורדים מתחרים על הסיכוי לזכות בפרס כספי גבוה. המתבודדים הללו ייאלצו להיות חלק מקבוצה כדי לנצח. ב-10.3.

נטפליקס – סרטי מקור

תעלומת רצח 2 – Murder Mystery – אודרי וניק ספיץ הם כעת בלשים במשרדה מלאה שנאבקים לקדם את סוכנות החקירות שלהם. כשחברם המהרג׳ה נחטף במהלך חתונתו המפוארת, הם מוצאים את עצמם במרכזה של פרשיית חטיפה בינלאומית. ב-31.3.

לותר: תיק פתוח – Luther: The Fallen Sun – גון לותר, שהיה בלש מבריק במשטרת לונדון, בורח מהכלא כדי ללכוד רוצח סדרתי סדיסטי ולפענח מקרה רצח שעל מצפונו. ב-10.3.

זאת את – Love at First Kiss – חבייר יכול לראות את העתיד וסוף סוף הוא יודע מיהי אהבת חייו. יש רק בעיה אחת: היא החברה של החבר הכי טוב שלו. ב-3.3.

נטפליקס – דוקומנטרי

מגלה טפח: הסיפור של פורנהאב – Money Shot: The Pornhub Story – סרט תיעודי שבוחן לעומק את ההצלחות והשערוריות של אתר האינטרנט פורנהאב וכולל ראיונות עם שחקני פורנו, פעילים חברתיים ועובדים לשעבר. ב-15.3.

מצב חירום: ניו יורק – Emergency: NYC – מהמסוק ועד בית החולים: צוותי טראומה מקצועיים מגישים סיוע מציל חיים ברחבי ניו יורק ומשתפים בסיפוריהם האישיים. ב-29.3.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

לא כדאי לפספס גם…

תגובה אחת

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: