מספר הגאדג׳טים הרב שאנחנו משתמשים בהם, לצד טכנולוגיה בשם GaN (הרחבה בהמשך) ויכולות הספק גבוהות, הובילו את היצרניות לפתח יותר ויותר מטענים שמציעים פתרון שפעם היה נשמע כמעט כמו דבר דמיוני.


המטען 737 Charger של חברת Anker בא לתת פתרון טעינה לשלושה מכשירים במקביל, כאשר הוא מציע הספק כולל של 120 וואט. מדובר בשני חיבורי USB-C המציעים כל אחד הספק של 100 וואט ועוד חיבור USB-A המספק 22.5 וואט. מדובר בהספק המאפשר לטעון בקלות את הלפטופ לצד מכשירים אחרים.
עבור טעינה מהירה וההתאמה למכשירים המחוברים ל-737, ב-Anker שילבו טכנולוגיה בשם PowerIQ 4.0, זאת כוללת פתרון בשם Dynamic Power Distribution (רק בחיבורי ה-USB-C). זה בעצם יודע לזהות בזמן אמת כמה אנרגיה צריך לקבל כל מכשיר המחובר למטען ואז לחלק את ההספק בהתאם לצורך. למשל, אם מחברים לפטופ וגם סמארטפון עם אחוז סוללה נמוך, המטען ידע לספק יותר אנרגיה לסמארטפון ולהטעין בקצב נמוך וקבוע את הלפטופ, לאחר שהמטען יספק מספיק אנרגיה לסמארטפון, הוא יעביר את הספק האנרגיה הגבוה ללפטופ. ב-Anker אומרים שהמטען שלהם יודע לעבוד עם רוב הפרוטוקולים לטעינה של היצרניות, כך שהוא ידע להטעין את המכשירים שלהן במהירות.


Anker 737 Charger – קומפקטי ונייד
ה-737 הוא מטען לא גדול במיוחד, למרות שהוא קצת כבד (187 גרם, בערך כמו סמארטפון). מה שאפשר ל-Anker להפוך אותו לקומפקטי היא טכנולוגיה שאנחנו רואים יותר במטענים שמגיעים לשוק – GaN (גליום ניטריד), זאת משמשת את היצרניות לפיתוח מטענים קומפקטיים אשר מתחממים פחות ומספקים קצבי טעינה מהירים.
עוד טכנולוגיה שאפשר למצוא ב-737 קשורה לבטיחות שלו. ה-ActiveShield 2.0 היא טכנולוגיה קניינית של Anker אשר יודעת לנטר את הטמפרטורה של המטען 3 מיליון פעמים במשך יום שלם ולהתאים את האנרגיה שהוא מספק למכשירים המחוברים אליו, תוך כדי שהוא שומר על כך שהמטען לא יתחמם יותר מדי.
מחיר: 450 שקל (יבואן רשמי Future Cell)
בשורה התחתונה, ה-737 Charger הוא פתרון טעינה נוח למי שמחפש מטען שיטען לו מספר מוצרים במקביל ובמהירות. זהו מטען לא גדול במיוחד, שניתן לסחוב אותו בתיק הגב עם הלפטופ. אגב, היה נחמד ש-Anker שמוכרת גם בזכות כבלי הטעינה שלה, הייתה מצרפת במחיר שהיא מציעה את המטען, כבל לתוך הערכה.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews