עוד רגע הסגר מתחיל וכולנו מתכוננים לפעילויות האקסטרים בבית שלנו. זוהי הזדמנות מצוינת להתעדכן במצלמת האקסטרים החדשה של גו פרו – Hero 9 Black.

העיצוב של ה-Hero 9 Black נשאר זהה לדגמים הקודמים, אבל מארז הפלסטיק שודרג במארז איכותי, עמיד יותר ובעל שני מסכים צבעוניים, קדמי – 1.4 אינץ’ ואחורי – 2.27 אינץ’. העדשה של המצלמה ניתנת לפירוק ויש כאן גם שתי זרועות לחיבור לתושבת, ללא צורך בשימוש בכיסוי (בדומה לדור הקודם). צילום הווידיאו שודרג ל-5K, שהוא בעל רזולוציה פי 7 מזאת של HD. כמו כן, מכיוון שאתם לא הולכים לצאת מהבית בקרוב, ניתן להשתמש ב-Hero 9 כמצלמת רשת באיכות 1080p. הדבר דורש כמובן חיבור של המצלמה למחשב והתקנת התוכנה שלה.
שדרוג קבוע במצלמות גו פרו הוא המייצב תמונה, שגם ככה היה מוצלח בדור הקודם ועכשיו הוא השתפר. טכנולוגיית הייצוב החדשה– HyperSmooth מציעה עכשיו ייצוב אוטומטי לכיוון האופק והיא פעילה גם בצילום וידיאו איטי – Slo-mo כפול 8. צילום תמונות הסטילס הוא בעל חיישן 20 מגה פיקסל.

גו פרו מציינת שחיי הסוללה ארוכים יותר מה- Hero 8בכ-30%. למצלמה יש 3 מיקרופונים המובנים בה, אשר עוזרים בצמצום רעשי רקע, לצד רמקול גדול יותר וסאונד משופר. המצלמה עמידה בפני אבק ומים עד לעומק של 10 מטר.
ה-Hero 9 Black תגיע לישראל במהלך השבועיים הקרובים במחיר של 1,990 שקל באמצעות היבואן החדש של חברה – רונלייט.
ה- HERO9 Black יהיה זמין לרכישה בישראל כבר לאחר החג”, אומר אבישי פריז, מנכ”ל רונלייט, “בנוסף, יוכלו הצרכנים בישראל ליהנות מירידת מחיר משמעותית עבור דגמי GoPro קודמים, ביניהם ה- HERO8 Black, HERO7 Black וה- Max”.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews
לא כדאי לפספס גם…
סקירה: סוני WH-1000XM4 – האוזניות הכי טובות היום