חדשות

סמסונג מספקת הצצה ליכולות החדשות ב-Galaxy Watch

הממשק הבא בשעונים החכמים של סמסונג ידע לתקשר עם מוקד חירום, יספק הבנה טובה יותר על דפוסי השינה וגם יציע תוכניות אימון ריצה אישיות

סמסונג הציגה היום (חמישי) חלק מהיכולות שיתווספו לממשק One UI 5 בשעונים החכמים שלה. מדובר בשיפורים שיגיעו לדגמי ה-Galaxy Watch מגרסאות 4 ו5 וגם בדגמים עתידיים. סמסונג מתמקדת בשיפורים בנתונים על שינה, ספורט ובטיחות.

סמסונג Galaxy Watch 5. צילום יח״צ
סמסונג Galaxy Watch 5. צילום יח״צ

One UI 5 מציע הבנה טובה יותר של דפוסי שינה אישיים, בניית הרגלים בריאותיים ויצירת סביבה ידידותית לשינה. בממשק החדש של ‘תובנות שינה’ מוצג באופן קבוע ציון השינה של המשתמש כדי לספק תמונת מצב ברורה של השינה בלילה הקודם, ולאחר מכן מוצגים מדדים קשורים כמו שלבי שינה, משך זמן הנחירות ורמות החמצן בדם. כמו כן, המשתמשים יכולים לגשת לתכונה אימון שינה, שמותאמת לשמונה סוגי שינה שונים, מהשעון או הסמארטפון, וכך לעקוב אחר ההרגלים שלהם בדרך נוחה.

סמסונג גם מנסה לשפר את סביבת השינה של המשתמשים, באמצעות חיבור השעון לאביזרים שונים, היא עושה את זה באמצעות פלטפורמת SmartThings המאפשרת שליטה במוצרים חכמים. כאשר השעון של המשתמש מזהה שהוא נרדם, יישום SmartThings מאפשר לכבות את המכשירים המחוברים, במטרה ליצור סביבה טובה יותר למנוחה. ‘מצב שינה’ משתיק במהירות את ההתראות ומעמעם את מסך הטלפון ומסך השעון של המשתמש, כאשר ה-One UI 5   משפר את התכונה הזאת, המשתמשת כעת בחיישן אינפרה אדום ולא בנורית לד ירוקה, וזאת במטרה להפחית עוד יותר את הסחות הדעת.

סמסונג Galaxy Watch 5. צילום יח״צ
סמסונג Galaxy Watch 5. צילום יח״צ

אזור דופק מותאם אישית

אפשרות של ‘אזור דופק מותאם אישית’ (Heart Rate Zone) נוספה למגוון כלי הריצה ב-Galaxy Watch, לרבות ניתוח ריצה בזמן אמת ותוכנית מותאמת אישית של אימון הפוגות. התכונה החדשה מנתחת את היכולות הגופניות האישיות ומגדירה חמש רמות עוצמה מיטביות לאימונים (חימום, שריפת קלוריות, קרדיו, אימון כוח, ומאמץ מקסימלי). התכונה מאפשרת למשתמשים לקבוע יעדים על סמך היכולות שלהם, החל בשריפת קלוריות וכלה באימון קרדיו בעצימות גבוהה.

סמסונג ממשק One UI 5. קרדיט סמסונג
סמסונג ממשק One UI 5. קרדיט סמסונג

זיהוי נפילות כברירת מחדל

סמסונג גם התמקדה בתחום הבטיחות, כאשר עדכון בתכונת ה-SOS, יאפשר תקשורת ישירה עם מספר טלפון של מוקד חירום תוך העברת מידע על המיקום של המשתמש. כמו כן, גם מתן גישה למידע הרפואי של המשתמש ברגע שתכונת ה-SOS מופעלת.

בנוסף, התכונה ‘זיהוי נפילות’ (Fall Detection) תפעל כברירת מחדל אצל משתמשים בגילאים מבוגרים יותר, במטרה לסייע בהפחתת הסיכון להתרחשות של מקרי חירום.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

לא כדאי לפספס גם…

5 תגובות

  1. כמעט כל התכונות ש מצוינות בכתבה הזו כבר קיימות כרגע אפילו בשעון 4
    אין שום דבר מהפכני בכתבה הזו

  2. יש לי גם שעון של Amazfit וזה שעון יוצא מן הכלל ולמעשה אני כבר לא לובש את הסמסונג שלי אלא לובש רק אותו אפשר לראות גם את כל האימיילים שלך וכל האיתותים באים לשעון ויש לו הרבה פני שעון שאפשר לשנות מבחינה פרקטית זה שעון הרבה יותר טוב מאשר סמסונג ב 250 שקל זה מציאת העולם
    כל הסיפור של מדידת שינה זה סיפורי סבתא כי אי אפשר לשנות את השינה שלך אז מה זה משנה מה שזה קורה? לדעת מומחים זה אפילו גורם נזק

  3. לא הבנתי את הקטע של הממשק החדש של “תובנות השינה”… אם כל לילה שני צריך להטעין אותו… ולמעשה הוא מחובר למטען ולא ליד…. איזה תובנות בדיוק יהיה לו?????

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: