טסלה הודיעה הבוקר (שישי) על השקת הגרסה המשתלמת של Model 3 שלה בארץ – Model 3 Standard. המחיר שלה עומד על 195 אלף שקל, כאשר המסירות יחלו ברבעון הנוכחי.
מלבד דגם הסטנדרט, טסלה מציעה את גרסאות הפרימיום הנעות ממחירים של 229 אלף שקל ועד 298 אלף שקל לגרסת ה- Performance.

מה חדש ב-Model 3 Standard?
דגם הסטנדרט מציע צריכת אנרגיה של 13.0 קוט"ש ל-100 ק"מ. מדובר בטווח נסיעה בתקן WLTP של 534 ק״מ, הוא מאיץ מ-0 ל-100 קמ"ש ב-6.2 שניות ויש לו גלגלי Prismata חדשים בקוטר 18 אינץ' אשר תורמים להפחתת צריכה ולהוזלת עלויות תחזוקה בעת החלפת צמיגים.
בדומה לדגמים אחרים של החברה, גם הדגם הזה כולל את חבילת התוכנות של טסלה: גישה מרחוק דרך האפליקציה, Trip Planner עם זמינות עמדות טעינה בזמן אמת, מגוון אפשרויות בידור ומשחקים, Phone Key, בקרת אקלים מרחוק, Sentry Mode, Dog Mode ועוד.
הדגם הזה מגיע עם Autopilot כסטנדרט והוא יוכל לקבל את חבילת – Full Self-Driving Supervised, לאחר אישורים רגולטורים בארץ.


דלת תא המטען היא חשמלית עם פתיחה ללא מגע ונפח של 594 ליטר עם חמישה נוסעים, ועד 1,659 ליטר עם קיפול השורה השנייה. תא המטען הקדמי מוסיף עוד 88 ליטר, והוא גם מסוגל לגרור עד 1,000 ק"ג.
לסטנדרט יש מצלמה קדמית חדשה עם שדה ראייה רחב יותר, מתזים מובנים וחימום למניעת אדים וקיפאון, ידית איתות מדויקת ומעוצבת מחדש, ופנסים אדפטיביים שמזהים רכבים מתקרבים ומונעים סנוור תוך שמירה על תאורה מיטבית לנהג.
המושבים החדשים עשויים טקסטיל רך, כאשר המושבים הקדמיים חשמליים-מחוממים ונוף פנורמי דרך גג הזכוכית המלא. יש שתי עמדות טעינה אלחוטיות לסמארטפונים ויציאת USB-C קדמית, ועוד שתי יציאות USB-C אחוריות בהספק של עד 65 וואט כל אחת.
על מה טסלה ויתרה ב- Model 3 Standard?
מקבלים פה 7 רמקולים במקום 9 רמקולים בדגם הפרימיום וגם אין פה סאב וופרים, אין מסך מגע בשורה של הנוסעים מאחורה, אין תאורת סביבה וההגה עם כיוון ידני במקום חשמלי. בנוסף, אין מסך שליטה בבקרת האקלים בשורה האחורית ואין חימום במושבים האחוריים.
להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

