לוח שידורים

התוכניות והסרטים החדשים בנובמבר בנטפליקס

נטפליקס עדכנה מה יהיו הסרטים והתוכניות החדשות שיעלו אצלה בשירות במהלך חודש נובמבר. בין התכנים: אתגר הדיונון, מתודלקים והכתר: עונה 6, חלק 1

נטפליקס עדכנה מה יהיו הסרטים והתוכניות החדשות שיעלו אצלה בשירות במהלך חודש נובמבר. בין התכנים שיעלו יופיעו גם: קופה ראשית: עונה 4, פייטר ובלפסט.

החייט: עונה 3 – The Tailor – רגשותיו של פיאמי כלפי אסווט מתעצמים, והוא נאלץ לבחור בין אהבתם לבין החברות הוותיקה שלו עם דימיטרי. ב-3.11.

סובורה לנצח – ברומא שולט תוהו ובוהו, שותפויות ותיקות עומדות למבחן לאור המתיחות הגוברת בין משפחות. ב-14.11.

אתגר הדיונון – Squid Game: The Challenge – עם פרס של 4.56 מיליון דולר, 456 שחקנים, זוכה אחד, התופעה העולמית מתעוררת לחיים במשחקים שפותחו בהשראת הסדרה המקורית. ב-22.11.

מתודלקים – Obliterated – יחידה מובחרת יוצאת לסכל איום קטלני בלאס וגאס. סדרה קומית עם אקשן מהיוצרים של קוברה קאי. ב-30.11.

מסמנים את סאנסט: עונה 7 – Selling Sunset – הסוכנים עובדים קשה כדי למכור בתים בשוק קשוח, אבל איבה ועניינים לא פתורים עלולים להרוס את כל מה שבנו. ב-3.11.

הכתר: עונה 6, חלק 1 – The Crown – המלכה אליזבת השנייה מהרהרת במורשת ובשושלת שלה, דיאנה כובשת את הציבור בשבועות האחרונים לחייה ובית המלוכה עושה חשבון נפש. ב-16.11.

נטפליקס – סרטי מקור

רסטין – Rustin – שנת 1963, הפעיל החברתי בייארד רסטין מנסה לארגן מצעד בוושינגטון כדי לקדם את המאבק לזכויות האזרח ומתמודד עם ביטויי גזענות והומופוביה. ב-17.11.

ניאד – Nyad – הספורטאית בת השישים, דיאנה ניאד, מנסה להגשים את חלום חייה, אף שהוא כמעט בלתי אפשרי – לשחות מקובה לפלורידה, יותר מ-160 ק״מ בים הפתוח. ב-3.11.

נטפליקס – דוקומנטרי

רובי וילאמס – Robbie Williams – אחרי 25 שנה של קריירת סולו שוברת שיאים, רובי נזכר בימים שהיה צעיר ומספר חוויות מחיים שלמים באור הזרקורים. ב-8.11.

איך להפוך לבוס מאפיה – How to Become a Mob Boss – מדריך סאטירי ומלא הומור שחור הבוחן את עלייתם ונפילתם של ראשי המאפיה הגרועים ביותר לאורך ההיסטוריה ואת הטקטיקות שהובילו להצלחתם. ב-14.11.

תולדות הגזענות באמריקה – Stamped from the Beginning – באמצעות אנימציה ותובנות מפי מומחים, הדוקו שמבוסס על רב המכר מאת איברם אקס קנדי, בוחן את ההיסטוריה של הרעיונות הגזעניים באמריקה. ב-20.11.

סליי – Sly – אהבתו לקולנוע החלה כמפלט מילדותו הקשה: סרט תיעודי שבו סילבסטר סטאלון מספר את סיפורו מתחילת דרכו כמפסידן ועד שהפך לאגדה קולנועית. ב-3.11.

להצטרפות לערוץ הטלגרם של The Gadget Reviews

לא כדאי לפספס גם…

תגובה אחת

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר The Gadget Reviews

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא